GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rahmi Turan'ın iddiasına ilişkin ilk açıklama

Herkes her şeyi bir kenara bıraktı ve Külliye'deki sır CHP'liyi merak edip araştırmaya başladı. Ardından Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi açıklama ve iddia yalanlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuya ilişkin konuştu. "Bunu yazan gazeteci de ortada yok! " diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rahmi Turan'ın iddiasına ilişkin ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddiasına noktayı koydu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'doğrudur' dediği Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın iddiasını yalanladı. 

Erdoğan "Son zamanlarda bir şey tutturdu. Ben Külliye'de bir CHP'li ile görüşmüşüm. Arkadaşlarım gereken cevabı verdi. Bunu yazan gazeteci de ortada yok! Bay Kemal eğer yiğitsen ben Cumhurbaşkanlığı'mı ortaya koyuyorum. Sen de Genel Başkanlığı'nı ortaya koyabiliyor musun? Eğer ispat edemezsen bırak git o koltuğu. Senin hayatın yalan." ifadelerini kullandı.

RAHMİ TURAN'IN İDDİASI NEYDİ?

Rahmi Turan yazısında CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye'de bir görüşme gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Görüşmede Erdoğan'ın söz konusu CHP'li isme, “Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir” dediğini de savundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar