GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pınar Gültekin paylaşımı

Manisa'nın Ula ilçesinde eski sevgilisi tarafından katledilen Pınar Gültekin, Türkiye'yi yasa boğarken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Dün bir cani tarafından hunharca katledildiğini öğrendiğimiz #PınarGültekin’in acısı bizleri kedere boğdu. Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetliyorum." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pınar Gültekin paylaşımı

Manisa'nın Ula ilçesi'nde 5 gündür aranan Pınar Gültekin, eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledildi. Toplumun farklı kesimlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Dün bir cani tarafından hunharca katledildiğini öğrendiğimiz #PınarGültekin’in acısı bizleri kedere boğdu." dedi.

Kadına karşı işlenen tüm suçları lanetlediğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu canilerin ve işledikleri bu rezil cinayetlerin bizim medeniyetimizde de anlayışımızda da yaşantımızda da tek bir kum tanesi kadar yeri ve bahanesi yoktur, olamaz. Hep birlikte bu şiddete karşı duracak, bunları millet olarak yeneceğiz." ifadelerine yer verdi.

Pınar Gültekin’i katleden caninin hak ettiği en ağır cezayı alacağından şüphelerinin olmadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımına şu satırladı ekledi "Davanın bizzat takipçisi olacak, bir daha asla yaşamak istemediğimiz kadına şiddetin son bulması için Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ne gerekiyorsa yapacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, twit serisinin son paylaşımına ise; "Pınar Gültekin’e rahmet, kederli ailesine, arkadaşlarına, sevenlerine sabır diliyorum." ifadelerini ekledi.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o paylaşımları:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar