GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Moderatörle nerede, nasıl buluştular göreceksiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayın öncesi görüşmesiyle ilgili "Bu televizyon programı öncesi moderatörle nerede, nasıl buluştular, bunu göreceksiniz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Moderatörle nerede, nasıl buluştular göreceksiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Yaşlıları Koruma Derneği Yemeği'nde yaptığı açıklamada 23 Haziran seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

23 Haziran seçimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(23 Haziran) Bir yönüyle elbette sadece bir belediye başkanlığı seçimidir. Esasen biz meseleye böyle bakıyoruz ama dışarıda bu seçim öyle görülmüyor." diyerek, "Seçimi, ülkemizle hesaplaşmanın, Türkiye üzerindeki emellerini gerçekleştirebilmenin fırsatı görenlerin hezeyanları, gizlenecek, saklanacak boyutu aşmıştır." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "(Ekrem İmamoğlu) Beyefendi çıkmış diyor ki 'Ben burs vereceğim.' Siz bunu iptal ettirdiniz, nasıl vereceksiniz? Bu işi artık yapan tek yer kaldı, o da Kredi Yurtlar Kurumu. Biz bunu Kredi Yurtlar Kurumuna aldırdık, oradan verdiriyoruz." ifadelerini kullandı.

"Program öncesi moderatörle nerede, nasıl buluştular göreceksiniz"

"Yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz. Bu televizyon programı öncesi moderatörle nerede, nasıl buluştular, bunu göreceksiniz." diyen  Erdoğan, "Son günlerde CHP'nin ve sosyal medya tetikçilerinin milletimizi bölmeye yönelik bir nefret siyaseti güttüğünü görüyoruz. Özellikle Karadenizli kardeşlerimizi hedef alan, ahlaksız bir iftira kampanyası yürütülüyor." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar