TELEVİZYON

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fox muhabirini yerin dibine soktu!

Azerbaycan ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FOX TV muhabirinin sorusuna sert tepki gösterdi. Erdoğan, "FOX önce gazete olsun, FOX önce ciddi bir medya mensubu olsun. Yalan haber üretmeyi bırakın." dedi.

Azerbaycan ziyareti öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FOX TV muhabirinin "Muhalefet 'birkaç şehidimiz var' ifadenize tepki gösterdi. Bu eleştirilere yanıtınız ne olacak?" şeklindeki sorusuna çok sinirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Azerbaycan ziyareti öncesi kameraların karşısına geçti ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamaları sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan Fox TV muhabirini resmen yerin dibine soktu.

Fox TV muhabirinin " Libya'da şehitlerimizin olduğunu duyurdunuz, muhalefet 'Şehitlerin isimleri neden açıklanmıyor, muvazzaf mı sivil mi, neden tören yapılmadı' diye soruyorlar. Ayrıca Suriye Milli Ordusu hangi sıfatla Libya'ya gitti diye soruyorlar. Ve sizin şehitleri verirken kullandığınız ifadelere tepki gösteriyorlar. Bunlara cevabınız nedir? Sizin şehit haberini verirken kullanmış olduğunuz bir ifadeye dikkat çekiyorlar. 'Bir kaç tane şehit' ifadesine tepki gösteriyorlar. Sizin bu konuya cevabınız nedir?" sorsuna Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözlerle cevap verdi:

"FOX TV ÖNCE CİDDİ MEDYA MENSUBU OLSUN"

Fox önce gazete olsun. Bunu bir defa öğrenmeniz lazım. Yalan haber üretmeyi bırakın ve muhalefetin söylemleri de beni çok ilgilendirmiyor. Biz rakam da olur, sayısal olarak o dediğiniz türde ifadeyi de kullanmış oluruz. Beni muhalefet mi yargılayacak? Ne diyor muhalefet? Gidip Esed ile görüşeceksiniz diyor. Bu nasıl muhalefet ya? Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor kalkıp da Bay Kemal bunların hesabını sormuyor. Kalkıp bize akıl vermeye... O aklı sen kendine sakla da bir işe yarasın hiç olmazsa.Bizim kendimize ait iki tane Lİbya'da şehidimiz var. Ben bu rakamı açıkladım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar