GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamıştı: Depremzedelere 10 bin TL Yardım İçin Başvurular Başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen açıklama ile birlikte depremzedelere 10 bin TL yardım sağlanacak. Depremden etkilenen vatandaş para yardımı için nereye başvuracak? 10 bin TL depremzede desteğine ilişkin detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamıştı: Depremzedelere 10 bin TL Yardım İçin Başvurular Başladı mı?

Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adana, Malatya, Gaziantep, Hatay ve diğer şehirlerde meydana gelen deprem etkilerinden ötürü devletin çalışmaları sürüyor. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da bir açıklama geldi. Son açıklamayla birlikte nasıl bir adım atılacağı da netleşecek. Atılacak adımlardan birisi de para yardımı oldu. Devletin depremzedelere ilk etapta vereceği 10 bin TL için başvurular nereden yapılacak? Bu noktada durum tespitinin yapılması ve vatandaşlara nasıl para desteğinin sağlanacağının öğrenilmesi fazlasıyla önemli.

Depremzedelere 10 bin TL Ödenecek

Depremzedelere 10 bin TL'lik ödeme yapılacak. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güncel olarak yaptığı açıklama yayınlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların otellerde kalabileceği ve bunun için oteller ile irtibata geçildiğini belirtti. Öte yandan Antalya'da yer alan otellerde vatandaşların kalabilmesi adına önemli sonuçlar elde edildi. Açıklamaya göre çok sayıda kişinin burada kalabilmesi sağlanacak. Yeme içme masraflarını da devletin temin edeceği gelen ifadeler arasında.

Depremzede Para Başvurusu Nasıl Yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamasıyla birlikte depremzedelere verilecek 10 bin TL için henüz net bir başvuru yolu paylaşılmış değil. Yakın zamanda başvurular için açılacak platform veya uygulamanın yürürlüğe girmesi bekleniyor. Konuyla ilgili yine devlet yetkililerinden gelişmeler aktarılacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar