GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeyi Verdi, Bayrama kadar ödeme alınacak

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeyi Verdi, Bayrama kadar ödeme alınacak

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeyi Verdi, Bayrama kadar ödeme alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan yeni duyuru ile birlikte emekli olan vatandaşlara hem ikramiye müjdesi hem de ihtiyaç kredisi müjdesi verildi.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşları ilgilendiren bu kredi kampanyası başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte verilerek hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilmektedir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden başvuru yaparak kredi kullanmak istiyorsanız ve emekli maaşı hesabınız üzerinden işlem yapmak istiyorsanız maaş müşterisi olan vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirilecek ve devlet destekli olarak faiz oranlarından yararlanarak 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmanıza da olanak sağlanacaktır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı aracılığı ile birlikte nakit kullanabileceğiniz kampanyalara katılacak olan tüm vatandaşların uygun faizlerle kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde yapılmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapılan Kredi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç vererek uygun faizlerle ödemeler vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden devlet destekli emekli kredisi kullanacak olan kişiler Daha önce bu bankadan kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmaları halinde ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirerek yüksek limitli krediler kullanabilecekler ve bu kredileri diledikleri zamanda hesaplarına yatırarak hemen aynı gün içinde alabileceklerdir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar