GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Duyurdu, Emekliyi İlgilendiren Haber Geldi, Ek Ödemeler Verilecek

Cumhurbaşkanı Duyurdu, Emekliyi İlgilendiren Haber Geldi, Ek Ödemeler Verilecek

Cumhurbaşkanı Duyurdu, Emekliyi İlgilendiren Haber Geldi, Ek Ödemeler Verilecek

Cumhurbaşkanı tarafından daha önce duyurusu yapılan ve emekli olan vatandaşlar için verilecek olan ek ödemeler ile ilgili duyuru paylaşıldı. kamu bankaları üzerinden verilecek olan bu nakit kredi ödemeleri 50.000 TL'ye kadar sınırlandırılarak verilecek ve bu kişiler Kredi başvurularını gerçekleştirmeleri halinde nakit kredi işlemlerini hızlı bir şekilde yapabileceklerdir.

Cumhurbaşkanı destekli verilecek olan bu nakit kampanyasında emekli maaşlarınızı Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda 50.000 TL 36 ay vadeli nakit kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirebilecek ve onaylanan bu kredileri hesaplarınıza yatırarak hemen kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda Kredi işlemlerini yapacak olan vatandaşların uygun faizlerle ödemeler alabilmeleri için banka müşterisi olması gerekmektedir. emekli maaşınızı eğer kamu bankaları üzerinden alıyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız Kredi işlemlerinizi yapmak için şubelere gitmeden de hızlı bir şekilde işlem yapabilecek ve nakit kredi ödemelerinizi buradan alarak 36 ay vadeli krediyi kendi hesabınıza hemen yatırabileceksiniz.

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden başlatılan devlet destekli kredi kampanyası mart ayı sonuna kadar devam ederken sadece 50.000 TL değil daha yüksek limitlerde de hem borç kapatma hem de ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz kampanyalar mevcut bulunmaktadır. nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için başlatılan bu ihtiyaç kredisi kampanyalarında Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları tarafından başlatılan devlet destekli ihtiyaç kredisi kampanyası nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşları uygun faiz oranları ile birlikte hızlı bir şekilde verilerek kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları tarafından başlatılan ve 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alınacak olan devlet destekli kredilerden yararlanacak olan emekliler maaşlarını taşıdıktan sonra ilk maaşını çektikten sonra kredi başvurusunu yapabilir ve bu bankalardan hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisini kullanabilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 8 yorum