TELEVİZYON

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan iddiaları yalanladı Bülent Aydemir özür diledi

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, sabah saatlerinde canlı yayında Gülşen Orhan hakkında 'iş makinaları ile yolları açtırdı' iddiasında bulunmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Orhan iddiaları reddederek Aydemir'e tepki gösterdi. Bu gelişmenin hemen ardından Bülent Aydemir canlı yayına bağlanarak Gülşen Orhan'dan özür diledi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı  Gülşen Orhan iddiaları yalanladı Bülent Aydemir özür diledi

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Gülşen Orhan'ın yolu açtırmak için iş makinaları ile bölgeye gitmesinin ardından oluşan yüksek ses nedeniyle çığın yaşandığını iddia etti.

Orhan sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı ve "Bülent Aydemir gazeteciyse böyle bir iddia duyduysa keşke biraz daha araştırsaydı gerçeği öğrenirdi. Tabi Bülent Bey bunu duymamışsa kendisi bu senaryoyu üretmişse utanılası haline yalancılığı da eklememiz gerekecektir." dedi.

Bu açıklamanın ardından Bülent Aydemir, Habertürk'te canlı yayına bağlanarak özür diledi.

Aydemir şunları söyledi:

Sayın Gülşen Orhan'ın açıklamaları kendisi bu bilgileri teyit etmiyor bunların doğru olmadığını söylüyor yerindedir. Ben gazeteci olarak kendi adıma teyitsiz yada erkenci bilgi verdiğim için, teyit etmeden erken davrandığım için, Sayın Gülşen Orhan'dan, üzülen vatandaşlarımızdan ve mağdur olanlardan izleyicilerimizden özür diliyorum. Bunu net bir şekilde söyleyeyim. Ben sabah yapılan programda yorum olarak değil kurtarma görevlisine soru olarak yöneltmiştim. Yani bu bölgede yapılan çalışma ile ilgili bilgiydi. Söylemediğim laflarda benim kast etmediğim şeylerde sosyal medyada malesef çarpıtarak verildi.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Yalan çıkan iddiasıyla zor durumda kalan Bülent Aydemir, Twitter'da "BülentAydemiristifaetmeli" etiketiyle TT oldu.

-Hiç utanmadan “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı çığın düşmesine sebep oldu” diyerek iftira at. Sonra da kalk “bilgi teyitsizdi” deyip özür dile.Bu özür ile hallalolacak bir konu değil. #BülentAydemirİstifaEtmeli

-Yalan yanliş haber yapip, ortaliği karıştıran #BuelentAydemirİstifaEtmeli !! Istemiyoruz artik böyle çirkin algi yapanları.

-Gelen tepkiler üzerine teyitsiz bilgiydi diye işin içinden sıyrılmaya çalış. Özür dilemesi yetmez, #BülentAydemirİstifaEtmeli

RAHMİ TURAN NE DEMİŞTİ?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, CHP'li Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü iddiasını ortaya atmış ve iddia kısa süre sonra iddia yalanlanmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum