GÜNDEM

Cumhurbaşkanı açıkladı: Kamu bankaları emeklilere ödeme yapacak

Devlet destekli olarak emekli ödemesi alacak kişilere Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank ödeme verecek!

Cumhurbaşkanı açıkladı: Kamu bankaları emeklilere ödeme yapacak

Cumhurbaşkanı tarafından daha önce yapılan duyuru sonrasında emekli olan vatandaşlara yeni bir paket hazırlandığı ve Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlara bu kredilerin ödeneceği açıklandı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız aracılığı ile birlikte dilediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirebilecek onaylanan bu kredileri İstediğiniz zaman hesabınıza yatırabilecek ve kredi ödemenizi de hemen aynı gün içinde yapabileceksiniz.

Devlet destekli faiz oranlarından yararlanacak olan tüm vatandaşların Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış oldukları emekli maaşı hesapları aracılığı ile birlikte Kredi ödemeleri banka internet bankacılığı uygulamaları üzerinden gerçekleştirilirken kredi işlemlerini yaparak uygun faizlerle ödeme olacak olan tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde ödemelerini kendi hesaplarına internet üzerinden yatırmaktadır.

Devlet destekli faiz oranlarından yararlanmak istiyorsanız ve kredi başvurunuzu kamu bankaları üzerinden yapmak istiyorsanız emekli maaşınızın da bu bankalar üzerinden alınması gerektiğini bilmeniz gerekiyor. emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara devlet destekli faiz oranları hızlı bir şekilde ödenecek ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak hemen aynı gün içinde kullandırılacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden Kredi başvurularını şubeleri giderek yapacak olan kişiler bireysel müşteri temsilcisi üzerinden emekli maaşını taşıdıktan sonra kredi kullanabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar