ANALİZ

Cuma Obuz ile Haftaya Bakış'ta Şevki Yılmaz'a sert sözler: Tam bir garabet!

Cuma Obuz medya gündeminde geniş yer tutan konuları ve haftanın enlerini 'Haftaya Bakış' yayınında ele aldı. Katıldığı bir konferansta "Pezevenkliğin adını medeniyet koydunuz" diyen Şevki Yılmaz, Haftaya Bakış'ta bu haftanın kaybedeni oldu.

Gazeteciler.com Genel Yayın Yönetmeni Cuma Obuz, medya dünyasının gündeminde yer alan konuları ve haftanın, kaybedenini, kazananı ve enlerini 'Haftaya Bakış' videolarımızda ele aldı.

Bu hafta gazeteci ve yazarların ana gündeminde Barış Pınarı Harekatı ve mutabakatlar yer aldı. Cuma Obuz, hareket ve mutabakatlar hakkında kimin ne dediğini, nasıl yorumlar yaptığını, haftanın kazananı ve kaybedeni kimler olduğunu ve daha fazlasını Haftaya Bakış'ta açıkladı.

Şevki Yılmaz, kadın haklarına ilişkin batıyı eleştirirken "pezevenkliği medeniyet yerine koydunuz" şeklinde yaptığı çıkışı ile eleştirilerin hedefinde yer aldı. Haftaya Bakış'ta Cuma Obuz'da Şevki Yılmaz' eleştirerek "Kadını dışlayan mantıkla sürdürdüğü bu konuşmayı üniversitede akademisyenlere karşı yapmış olması tam bir garabet örneği!" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum