ANALİZ

Cuma Obuz ile Haftaya Bakış'ta Cumhuriyet Kadını söylemi ve Hürriyet'te yaşanan skandal tenkisat

Cuma Obuz, medya gündeminde geniş yer tutan konuları ve haftanın enlerini 'Haftaya Bakış' yayınında ele aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftası olması sebebiyle 29 Ekim Resepsiyonu ve 'Cumhuriyet Kadını' söylemi ön plana çıkarken Hürriyet'te yaşanan tenkisat da gündeme bomba gibi düştü.

Gazeteciler.com Genel Yayın Yönetmeni Cuma Obuz, medya dünyasının gündeminde yer alan konuları ve haftanın, kaybedenini, kazananı ve enlerini 'Haftaya Bakış' videolarımızda ele aldı.

Cuma Obuz ile Haftaya Bakış videolarımızda bu hafta ana gündem maddemiz 29 Ekim Resepsiyonu ve Cumhuriyet Kadını tartışmaları oldu.

29 Ekim resepsiyonunda medya açılımıyla bir ilk yaşandı. Daha önceki resepsiyonlara davet edilmeyen Cumhuriyet, Sözcü ve Fox TV gibi hükümete muhalif medya kuruluşları ilk kez dünkü resepsiyona davet edildi.

Sosyal medyaya ve gündeme damgasını vuran Dilek İmamoğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun kıyafeti üzerinden süren 'Cumhuriyet Kadını' tartışmaları da gündem oldu.

Hürriyet gazetesinde yaşanan, 40'tan fazla gazetecinin tebligatla çıkarıldığı büyük tenkisat medyanın gündeminde...

Hürriyet gazetesinde dün yaşanan işten çıkarmalar ve ardından Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın istifası sonrası yaprak dökümü devam ediyor. Gülse Birsel de arkadaşlarını yalnız bırakmadı istifa etti.

Hürriyet'te istifalar ve işten çıkarmalar devem edecek mi, Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın yerine hangi isim getirilecek merakla bekliyoruz.

"Hafta boyunca kim ne yazdı, kim kiminle polemiğe girdi, kim kazandı, kim kaybetti?" hepsi ve daha fazlasını videomuzda..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar