DİZİ DÜNYASI

Çukur'un sakinleri ile tanışmaya az kaldı

Show Tv'nin bu sezonki en iddialı dizisi Çukur’un sakinleriyle tanışmak için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor.

Çukur'un sakinleri ile tanışmaya az kaldı

Ay Yapım imzalı, sezonun fenomen yapımları arasına adını yazdırmaya hazırlanan ‘Çukur’un tüm sakinleri, dizinin yeni afiş çekimi için bir araya geldi. ‘Çukur’un derinliklerinde kaybolmadan önce mahalleye çatıdan kuş bakışı bakan Koçovalı Ailesi’nin tüm üyelerinin de yer aldığı afiş, izleyicinin fırtınalı bir hikâyeyle buluşacağının sinyallerini veriyor.

İstanbul’un en belalı mahallelerinden Çukur’un sakinleriyle tanışmak için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor. Ay Yapım imzalı, Gökhan Horzum’un senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk’ün oturduğu ‘Çukur’dan yeni afiş yayınlandı. Afişte Çukur’un kontrolünü elinde tutan Koçovalı Ailesi’nin tüm üyeleriyle birlikte mahallenin hikâyeye yön verecek diğer sakinleri bir arada izleyicilerin karşısına çıkıyor. Çukur’un sakinleri mahalleye, çatıdan kuş bakışı baksa da her biri yüzleşeceği olaylar ve vereceği mücadelelerle kendilerini Çukur’un tam kalbinde bulacak.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncularını, usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş ile bir araya getiren ‘Çukur’, çarpıcı hikâyesiyle izleyicileri ilk andan itibaren etkisi altına alacak.

‘Çukur’, ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20.00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar