GÜNDEM

Cübbeli Ahmet Hoca Karar gazetesini eleştirdi 'Millet Mustafa Karataş’tan bıktı’ dedi

Cübbeli Ahmet Hoca 28 Aralık videosunda Karar gazetesi için 'Kararsızlık' gazetesi derken yılbaşı kutlamalarında ise dinleyicilerini tebliğci olmaya davet etti.

Cübbeli Ahmet Hoca Karar gazetesini eleştirdi 'Millet Mustafa Karataş’tan bıktı’ dedi

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 28 Aralık videosunda İlahiyatçı Mustafa Öztürk ve Karar gazetesini eleştirdi. İlahiyatçı Mustafa Öztürk’ün Karar gazetesinde köşe yazdığını belirten Cübbeli Karar gazetesi için 'Kararsızlık, istikrarsızlık gazetesi’ dedi.

Cübbeli Ahmet, 25 Aralık’taki videosunda ise yılbaşı vurgusu vardı. Dinleyecilerini yılbaşı akşamı vatandaşı tebliğ etmeleri konusunda uyaran Cübbeli bir takım insanların kabirlerinden çıkarken maymun ve domuz şeklinde haşr olunacağını ifade etti.

Cübbeli bu kişilerin neme lazımcı Müslümanlar olacaklarını, bunların ellerinden geldikleri halde birkaç müslümanı günahtan uzaklaştırma imkanı varken bunu yapmayanların olduğunu söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca Karar gazetesini eleştirdi 'Millet Mustafa Karataş’tan bıktı’ dedi

Bu duruma karşı cemaatini uyaran Cübbeli şöyle konuştu: “Pazartesi akşamına kadar tekrar tekrar bu video verilsin. Millet Bıktı Mustafa Öztürk’ten, Mustafa Karataş’tan. Salı günü partiler grup toplantısında ne dediler. Kapı kapı gezip adayımıza oy isteyeceğiz dediler değil mi. Allah hak üzerinde olanı muvaffak eylesin. Benim dualarım hep amin denecek. Bak ne kadar ortadan gidiyorum. O kadar kafam çalışıyor.

31 Aralık gecesi kapı kapı dolaşma sözü alıyorum sizden. Hz. İsa’nın doğumu basit bir hadise değil zaten Hz. İsa’nın doğum tarihi onların dediği tarih değil. Bu onların şirk bayramıdır Hz. İsa’yı Allah’ın oğlu olarak kabul ettikleri bayramdır. Bundan dolayı sakınıyoruz.

Sizde herkese bunu duyuracak mısınız? Mesajlar tebliğler atacak mısınız? Bizi de ahirette mizana koyacaklar. Bizim de İnşallah bu milletin imanı için millete acıdığımız iç yapacağımız bu faaliyetler mizanda ağır gelecek ve cehennem ateşimden kortuyacak inşallah."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar