KULİS

CNN Türk'ün tepesinde şok ayrılık! 16 yıldır Doğan Grubu'ndaydı...

16 senedir Doğan Grubu'nda çalışan ve 6 senedir de CNN TÜRK Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenen Ayşe Yonca Baltaoğlu CNN TÜRK'ten ayrıldı.

CNN Türk'ün tepesinde şok ayrılık! 16 yıldır Doğan Grubu'ndaydı...
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

16 senedir Doğan Grubu'nda çalışan ve 6 senedir de CNN TÜRK Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlenen Ayşe Yonca Baltaoğlu CNN TÜRK'ten ayrıldı.

Ayşe Yonca Baltaoğlu aynı zamanda DTVH adına IAB temsilcisi, RTÜK İzleyici Temsilcisi, CNN TÜRK, KİD Kurumsal iletişimciler Derneği temsilcisi idi. Baltaoğlu'nun zaman zaman cnnturk.com’da yazıları yayınlanmaktaydı.

Baltaoğlu halen, Kadir Has Üni.DİPNOT TV Akademi - 5N1K Sertifika Programında kurumsal iletişim ve pazarlama konusunda dersler vermektedir.

AYŞE YONCA BALTAOĞLU

Kariyerine reklam alanında başladı. Fakat hemen sonra yeni medyalar ve interaktif pazarlama alanına fokus oldu. Özellikle bütün internet çözümlerini kombine ederek daha etkili şekilde kullanma konusuna odaklandı.

- 2003-2005 Doğan Online’da Pazarlama Müdürü.
- 2006  Kurumsal Ses Erişimi ve Kurumsal İnternet Erişim hizmetleri veren DOĞAN İLETİŞİM ‘de Pazarlama Müdürü.
- 2007’de MEDYANET’e  Pazarlama Koordinatörü olarak atandı.
- 2008’de Doğan Portal’de  İş Geliştirme/Planlama ve Pazarlama Koordinatörü olarak çalıştı.
- 2009’da CNN TÜRK TV’ye Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak geçti.

Kurumsal İletişim ekibi ile birlikte çalıştığı başlıca alanlar, marka yönetimi, pazarlama iletişimi, reklamlar, internet ve mobil reklamlar, uygulamalar, araştırma, sponsorluklar, sosyal sorumluluk çalışmaları, etkinlik yönetimi, pr ve basın iletişimi, kurum içi iletişim, ekran yüzlerinin stil-kostüm çalışmaları olarak özetlenebilir.

CNN TÜRK Kurumsal İletişim Pazarlama İletişimi çalışmalarının yanında, cnnturk.com tarafında ve DTV İnteraktif Bölümü ile değerli markalı içeriğin dağıtım kanallarının artırılması, aplikasyonlar, sosyal medya kullanımı, API’ler, markalı içeriklerinin engagement modellerinin geliştirilmesi, TV, internet, mobil medya ve farklı uygulamaların birlikte etkili kullanımı gibi konulara yani “medya ve yeni medya” ile ilgili çalışmalar da yapmıştır.

ÇOK OKUNANLAR