POLEMİK

CNN Türk'te kim ne manşet attı tartışması

CNN Türk ekranında medyanın ABD'deki kritik ziyarete yaklaşımı tartışıldı. İktidara yakın medyanın aynı başlıkla manşet attığını iddia eden Nazif Okumuş'a, gazeteci Hadi Özışık, Sabah Gazetesi ile yanıt verdi.

CNN Türk'te kim ne manşet attı tartışması

ABD'deki kritik ziyaret konuşulmaya devam ediyor. CNN Türk ekranlarında da izleyici ile buluşan Gündem Özel programında medyanın bu ziyarete yaklaşımı gündeme geldi. 

Günlük gazeteleri tek tek incelediğini belirten ve iktidara yakın medyanın aynı manşetlere yer verdiğini iddia eden Nazif Okumuş şunları söyledi:

 "Bugün Türkiye'de iktidarı tutan gazetelere bakın. Ben günlük gazetelere bakan bir insanım gazeteleri yandaşlıktan dolayı dibe vurduğu bir dönemde bakıyorum. Hepsi Sayın Cumhurbaşkanı'nın ağzından çıkan bir lafı başlığa taşıyorlar.Trump'la çok sıcak bir görüşme yaptığını ve Trump'ın Türkiye'ye özel bir önem verdiğini Trump'la anlaşabildiğini ama etrafındakilerin Trump'ı yanılttıklarına dair ifadeleri dair manşetlere taşınıyor.Burada sırf nasıl galip geldik nasıl devirdik  boks yapar gibi yumruğu indirdik nakavt ettik gibi pozisyonunu ifade edebilme adına bu meseleleri egzajere etmememiz lazım." 

Okumuş'un bu açıklamalarına gazeteci Hadi Özışık, Sabah Gazetesi'nin attığı manşetle cevap verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar