GÜNDEM

CNN Türk'te gergin anlar! Razi Canikligil, Zafer Şahin'e hakaret ederek yayını terk etti

CNN Türk'te ABD seçimlerine dair yapılan tartışmada Razi Canikligil, Zafer Şahin'e "Sen aptal, şapşal bir adamın tekisin" dedi, ardından yayını terk etti.

CNN Türk'te gergin anlar! Razi Canikligil, Zafer Şahin'e hakaret ederek yayını terk etti

CNN Türk'te ABD seçimlerinin tartışıldığı programa katılan iki konuk arasında gergin anlar yaşandı. Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, gazeteci Razi Canikligil'in Biden'ı desteklediğini ve yorumlarının taraflı olduğunu söylemesi üzerine Canikligil, Şahin'e "Sen öyle dar zihniyetli bir adamsın ki yurt dışında yaşayan milyonlarca insanı zan altında bırakıyorsun. Sen aptal, şapşal bir adamsın" dedi. Tartışma büyüyünce, Razi Canikligil "Ben böyle seviyesiz bir programda bulunamam" diyerek yayını terk etti.

Canikligil daha sonra tweet atarak, "Hepinizden özür diledim, günlerdir zor dayandım. Buraya kadarmış" ifadelerini kullandı.

GAZETECİLERDEN ŞAHİN'E DESTEK TWEETLERİ

Yaşanan tartışmanın üzerine Zafer Şahin'e destekte bulunulan birçok tweet atıldı. Canikligil ise hakaret etmesi nedeniyle eleştirildi.

ZAFER ŞAHİN DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar bu gece verdiğiniz destek, moral mesajları için çok teşekkür ederim. Biz kimseye hakaret etmeden kendimizi ifade etmeye devam edelim. Tek tek cvp.yazamadığım herkes hakkını helal etsin..." diyerek destek verenlere teşekkür etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum