GÜNDEM

CNN Türk ilk kez mi boykot ediliyor? Akif Beki yazdı

CHP'nin CNN Türk'ü boykot kararının ilk kez yaşanan bir hadise olmadığını söyleyen Akif Beki medya boykotu fikrini de CHP'nin bulmadığını belirtti. 2008 yılını hatırlatan Beki Ak Parti'nin Doğan Grubu'nun ekranlarını ve gazetelerini yasakladığını iddia etti.

CNN Türk ilk kez mi boykot ediliyor? Akif Beki yazdı

CHP CNNTürk'ü boykot kararı aldı. Bundan sonra hiçbir CHP'li isim CNNTürk ekranlarında olmayacak ve kanalı izlemeyecek. Karar yazarı Akif Beki boykot meselenin ilk olmadığını söyledi . Ak Parti'nin de 2008 yılında Doğan Grubu için böyle bir karar aldığını belirten Beki "Belki CNN Türk yalnızca bir başlangıç, boykot genişleyip büyüyerek devam edebilir ileride" dedi.

CNN Türk ilk kez mi boykot ediliyor?

CHP'nin boykot kararına iktidar cenahından gelen tepkiler, alelacayip. Duyan da sanki ilk kez böyle bir hadise vuku buluyor, tarihte bir eşi menendi daha yok, görülmüş şey değil sanacak...

Dik alasını AK Parti yaptı bunun, ben mi yanlış hatırlıyorum? Sadece partililere yasaklamadı, iktidar gücüyle bürokratlara da Doğan Grubu'nun ekranlarını, gazetelerini yasakladı. Sadece partililere izlememe, okumama çağrısı yapmadı. Kamu kurumlarına da gazetelerini aldırmadı, televizyonlarını açtırmadı.

Hafızam yanıltmıyorsa, Erdoğan Başbakan olarak  Doğan Grubu'na topyekün boykot kararı aldığında, sene 2008'di.

Medya boykotu fikrini CHP bulmadı. İlk CHP başlatıyor, yeni bir çığır açıyor da değil.

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum