TELEVİZYON

CNN Türk canlı yayınına damga vuran FETÖ sorusu

CNN Türk ekranlarında izleyici ile buluşan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge'ye, İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın 'FETÖ'yü kim bitirdi?' sorusu damga vurdu.

CNN Türk'te Tarafsız Bölge programında 'FETÖ'de siyasi ayak' tartışması yaşandı.  İnternethaber Yönetim Kurulu Hadi Özışık'ın 'Yıldıray Sapan' kimdir? Bu adamı neden ihraç ettiniz? sorusuna CHP'li Aytuğ Atıcı, "Yaptığı yanlıştı" cevabını verdi.

"ÇOK GEÇMİŞE GİDECEKSEK..."

Aytuğ'un cevabı sonrası yeniden söz alan Özışık "FETÖ'nün siyasi ayağı geçmişle mi ilgili bugünle mi ilgili? Geçmişte eğer birçok kişi gitti ağladı diyorsanız biraz da daha geçmişe gitmemiz gerekiyor. Gittiler gezdiler dediğiniz kişilerden birisi Adnan Keskin o da FETÖ'nün okullarını gezdi öve öve bitiremedi. Çok geçmişe gideceksek bu örgüt 40 yıldır var. Diyorlar ki bunlar AK Parti döneminde beslendiler, büyüdüler.Doğru bunu Cumhurbaşkanı da söylüyor " dedi ve ardından bomba bir soru ile noktaladı sözlerini:

"BİZİ ALDATAN AŞAĞILIK ÖRGÜTÜ KİM BİTİRDİ?"

FETÖ'yü kim bitirdi? Kim bu mücadeleyi yapıyor? Başımıza bela olan terör örgütünü bizi aldatan bu aşağılık, şerefsiz örgütü kim bitirdi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar