TV HABER

CNN Türk 15 Temmuz özel yayınında bakın neler olacak?

Televizyon haber kanalları 15 Temmuz özel yayınları için büyük hazırlıklar yaptı. O gece darbeciler tarafından basılan CNN Türk ise hazırlıklarına bir ay önceden başladı.

CNN Türk 15 Temmuz özel yayınında bakın neler olacak?

GAZETECİLER.COM- 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece darbeciler hem TRT'yi hem de özel tv kanallarını basmayı planmamıştı. TRT ve CNN Türk'e yapılan hain saldırı canlı yayında gözler önüne geldi.

O gece Erdoğan Aktaş yönetimindeki CNN Türk bir demokrasi mücadelesi vererek hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlı yayına alan ilk kanal oldu hem de darbecilerin baskınını, yayını uzun süre kesmeden canlı canlı vatandaşlara aktarmayı başardı.

Televizyon haberciliği ve demokrasi mücadelesi anlamında 15 Temmuz'un kahramanlarından birisi olan Erdoğan Aktaş ve yönetimindeki CNN Türk'ün Türkiye'de darbeye karşı sivil direnişin miladı olan bu gecenin yıl dönümünde nasıl bir yayınla izleyici karşısına çıkacağı merak ediliyordu.

Gazeteciler.com CNN Türk'ün daha bir ay önceden 15 Temmuz özel yayınına tam 375 özel görüntü, teaser ve kliple hazır olduğunu öğrendi.

CNN Türk, 15 Temmuz'a dair ilk kez yayınlacak görüntüler, köprüde yaşanan ve daha önce görmediğimiz mücadele örnekleriyle karşımıza çıkacak. 

Erdoğan Aktaş, o gece CNN Türk'te yaşananları anlatarak ekrandan gördüğümüz olayları bilinmeyen detaylarıyla hafızalarımıza yeniden kazıyacak. 

Ve o gecenin kahramanlarından birisi olan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın köprüde daha önce yayınlanmamış görüntüleri ilk kez 15 Temmuz özel yayınında izleyiciyle buluşacak. 

Kısaca CNN Türk, Erdoğan Aktaş farkıyla 15 Temmuz özel yayınına oldukça sağlam hazırlanmış. 


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar