ALKIŞ

Clément Lanot Alkış

Fransız serbest Gazeteci Clément Lanot Fransız Parlamentosu motorize çevik kuvvet birimi BRAV-M tarafından Fransa'da saldırıya uğradı. Üstelik yaşadığı ilk saldırı da değildi. Uzun zamandır gerçeği yansıtan, Fransa'nın ırkçı tavrını ortaya koyan haberleriyle gündemde olan Fransız Gazeteci Lanot bir grup Gazeteciyle birlikte uğradığı saldırının ardından yaptığı açıklamayla gündem oldu. Tüm yaşananlara rağmen dik duruşu ve gayretiyle sitemizin "alkış" köşesinde yer aldı.

Clément Lanot Alkış

Fransız serbest Gazeteci Clément LanotFransız Parlamentosu motorize çevik kuvvet birimi BRAV-M tarafından Fransa'da saldırıya uğradı. Üstelik yaşadığı ilk saldırı da değildi. Uzun zamandır gerçeği yansıtan, Fransa'nın ırkçı tavrını ortaya koyan haberleriyle gündemde olan Fransız Gazeteci Lanot bir grup Gazeteciyle birlikte uğradığı saldırının ardından yaptığı açıklamayla gündem oldu.

"Nous étions plusieurs journalistes à filmer une interpelation d’un membre du collectif @laveritepradama quand la BRAVM nous fait tomber au sol.

Coup de bouclier pour @tremblay_p 
Matériel cassé pour @FlorianPoitout

Ce n’est pas la première fois que nous somme visé par la 31CI."

BRAVM bizi yere devirdiğinde @laveritepradama kolektifinin bir üyesi tarafından tutuklanmayı filme alan birkaç gazeteciydik.

@tremblay_p için kalkan vuruşu @FlorianPoitout için bozuk ekipman bu, 31CI tarafından ilk kez hedef alınışımız değil.

Tüm yaşananlara rağmen dik duruşu ve gayretiyle sitemizin "alkış" köşesinde yer aldı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar