GÜNDEM

"Cinsiyetsiz toplum insansızlaşmadır"

Star yazarı Sibel Eraslan, abartılı makyajı, sahne kıyafetleri ve LGBT yürüyüşlerinde boy göstermesiyle tanınan 11 yaşındaki Desmond Napoles'i ve Way-fair skandalıyla gündeme gelen "çocuk ticaretini" bugünkü köşesine taşıdı.

Pınar Hilal Balta
Pınar Hilal Baltapinarhilalb@gmail.com
"Cinsiyetsiz toplum insansızlaşmadır"

Star yazarı Sibel Eraslan, bugünkü köşesinde "lgbt çocuk idolü" Desmond Napoles'i ve Way-fair skandalıyla gündeme gelen "çocuk ticaretini" yazdı. "Lgbt’nin eşcinsellik yürüyüşlerinde en önde yürüyen bu çocuk, topluma sorulmuş ciddi bir sorudur aslında... Desmond üzerinden çocukların objeleştirilmesi, ticari meta haline getirilmesi mevzuu var... Tüm Bu belalı işler, lgbt’nin politik söylem maskesi altında gözden kaçırılıyor" diyen Eraslan, feministlerin de buna alet olduğunu söyleyerek "Feminizmin de kendini gözden geçirmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIN CİNSEL OBJE HALİNE SÜRÜKLENMESİ"

Eraslan, hem "lgbt'nin çocuk idollerinin" hem de Way-fair skandalıyla gündeme gelen "çocuk ticareti" gerçeğinin, çocukları "seks kölesi" olarak gören bir bütünü oluşturduğunu kaydetti:

"Desmond kimliği, çocuk bedenini her türlü bakışa maruz kılıyor... Sınırlar kalktıkça kalkıyor, mahremiyet yok oldukça yok oluyor ve ortam sınırsız, pervasız, utanmaz bir orji ayinine dönüşüyor... Ve karşımıza dünya çapında bir sürek avı çıkıyor, pis ve aşağılık bir suç çıkıyor ortaya: Çocuk ticareti"

Yazının tamamına gitmek için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar