KULİS

Ciner UCZ'yi devretti peki Alo Fatih'in akıbeti ne oldu?

Ciner Medya Grubu'nda Alo Fatih depremi devam ederken Ciner'in UCZ'deki hisselerini devretmesinden sonra Fatih Saraç'ın gruptaki pozisyonu da netleşti.

Ciner UCZ'yi devretti peki Alo Fatih'in akıbeti ne oldu?
GAZETECİLER.COM
Ciner Medya Grubu'nun olay ismi Fatih Saraç ile yollar ayrılıyor mu sorularına konu olan hisse devrinin ardından Saraç'ın gruptaki pozisyonu da netleşti.

SARAÇ'IN KURUL BAŞKANI OLDUĞU ŞİRKET ARTIK CİNER'İN DEĞİL

Gün içinde gelen bilgilere göre Ciner Holding'in sahibi Turgay Ciner, sahibi olduğu UCZ Mağazacılık'ın çoğunluk hissesini satmıştı. UCZ Mağazacılık'ın Yönetim Kurulu Başkanı ise son günlerde Başbakan'ın Habertürk'le ilgili olarak ortaya çıkan telefon kayıtlarıyla gündemde olan Mehmet Fatih Saraç. Rekabet Kurumu'na yapılan başvuruya göre Park Holding, UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. paylarının yüzde 60'ını Ergün Bodur, Ertan Acar, İsmet Or, Ahmet Özaktaç ve Veysel Taşkın'a sattı.

SARAÇ'IN CİNER MEDYA'DAKİ POZİSYONU NE OLACAK?

Ciner'in hisse devriyle gündeme gelen soru ise Fatih Saraç'ın grup ile yollarının ayrılıp ayrılmayacağı oldu. Gazeteciler.com'a gelen bilgilere göre Saraç'ın gruptaki yönetici pozisyonu devam edecek. Saraç, Ciner Medya'da patronajın vekili olarak gazete ve TV kanalların üzerinde tam yetkili olarak görev yapıyor.
ÇOK OKUNANLAR