GÜNDEM

Çiftçiye Mazot ve Gübre Parası Ödeniyor! Bakan Vahit Kirişçi Tarih Verdi mi?

Çiftçilerin mazot ve gübre parası Nisan ayı için ödendi mi? Nisan 2023 güncel gübre mazot para desteği sorgulama işlemleri başladı. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı'nın güncel yardım ödemeleri belli oldu...

Çiftçiye Mazot ve Gübre Parası Ödeniyor! Bakan Vahit Kirişçi Tarih Verdi mi?

Çiftçilerin bir süredir beklemekte olduğu mazot ve gübre parasında Nisan ayı ödemeleri belli oldu mu? Bu ay hangi gün mazot gübre paraları hesaplara yatırılacak? Pek çok kişinin merak ettiği soru yanıt buluyor. Öte yandan çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Tarımla ilgilenen ve üretime destek sunanlar için önemli fırsatlar sizleri bekliyor.

Çiftçi Mazot Gübre Ödemesi Hesaba Yatırıldı mı?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, geçen ay yapmış olduğu açıklamada ödemelerin hesaplara yatırıldığı belirtilmişti. Özellikle de depremden etkilenen çiftçiler için önemli bir yardım ödemesi yapıldı. Şimdi ise Mart ayı için ödeme haberi bekleniyor. Henüz konuyla ilgili resmi duyuru yapılmış değil. Ancak yapılır yapılmaz sosyal medya üzerinden güncellemede bulunulacaktır.

Afet Bölgesine Yardım Ödemesi Açıklanmıştı

Afet bölgesindekiler için yardım ödemesi için duyuruda bulunulmuştu. Bakan Vahit Kirişçi, aşağıdaki açıklamayı yapmıştı:
"Afet bölgesindeki çiftçimize 3,4 milyar TL, diğer illerdeki çiftçimize 10,4 milyar TL olmak üzere; toplam 13,8 milyar TL destekleme ödemelerini bugün hesaplara aktarıyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar