GÜNCEL

CHP'li Gökhan Günaydın'ın rezil hareketine Ersoy Dede'den tepki

Rahmi Turan'ın iddiaları sonrası yaşanan gelişmeler hakkında CHP'li Gökhan Günaydın'dan bilgi almak isteyen CNNTürk çalışanı genç kız korkunç bir harekete maruz kaldı. Günaydın'a birçok isim tepki gösterdi onlarda biri de Ersoy Dede oldu.

CHP'li Gökhan Günaydın'ın rezil hareketine Ersoy Dede'den tepki

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın dün gece yaptığı açıklamalar sonrası  CNN Türk'te çalışan bir genç kız CHP'li Gökhan Günaydın'a telefonla ulaşarak "Söyleyeceğiniz bir şey var mı?" diye sordu.  Günaydın ise "Konuşmak istemiyorum" diye cevap verdi. Genç kız teşekkür ederek telefonu kapattı.

Günaydın, Twitter'da yaptığı bu telefon görüşmesini yalan yanlış sözlerle takipçilerine aktardı. Günaydın, "Biraz önce, 01:00'de 0 (537) 922 ... 'den arayan kişi, CNN'den aradığını, "Gazeteci Rahmi Bey in saraya giden CHP'liyi açıkladığını, buna karşı ne diyeceğimi sordu. O konuları Erdoğan'a ve Hakan Fidan'a sorun demem üzerine telefon kapandı. Rezilsin CNN, çamurunda boğul.." diye yazdı.

Günaydın'ın bu rezil hareketine sosyal medyadan tepki yağdı. Tepki gösterenlerden biri de Star yazarı Ersoy Dede oldu.

Telefonun sahibi genç kızın sabaha kadar taciz edildiğini söyleyen Dede "Çok ayıp Gökhan Günaydın.. o telefonun sahibi genç kız, sayende sabaha kadar taciz edildi.. CHP, siyaseti ahlaklı yapmıyor diye faturasını başka yerlere kesmeye kalkmayın @gunaydingokhan" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar