GÜNCEL

CHP'li Gökhan Günaydın'dan büyük ayıp! Genç kızın telefonunu yayınlayıp inatla...

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın iddiası sonrası CHP'de sular durulmazken, CHP kökenli Gökhan Günaydın'ın hareketi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. CHP'liler bakalım buna diyecek?

CHP'li Gökhan Günaydın'dan büyük ayıp! Genç kızın telefonunu yayınlayıp inatla...

Çok tartışıldı çok konuşuldu ve nihayet Rahmi Turan 'Külliye' iddisında adı geçen CHP'liyi açıkladı. O isim Muharrem İnce... Turan'ın açıklamaları sonrası CHP'li Gökhan Günaydın rezil bir harekete imza attı. Sosyal  medyayı ayağa kaldıran olay şöyle...

Rahmi Turan'ın açıklamaları sonrası CNN Türk'te çalışan emekçi genç kız, CHP'li Gökhan Günaydın'a telefonla ulaşarak "Söyleyeceğiniz bir şey var mı?" diye sordu. 

Günaydın ise "Konuşmak istemiyorum" diye cevap verdi.

CNN Türk'te çalışan genç kız, "Peki teşekkür ederim" diyerek telefonu kapattı. 

YANLIŞ SÖZLERLE AKTARIP NUMARASINI VERDİ

Günaydın, twitter'da yaptığı bu telefon görüşmesini yalan yanlış sözlerle takipçilerine aktardı. Günaydın, "Biraz önce, 01:00'de 0 (537) 922 ... 'den arayan kişi, CNN'den aradığını, "Gazeteci Rahmi Bey in saraya giden CHP'liyi açıkladığını, buna karşı ne diyeceğimi sordu. O konuları Erdoğan'a ve Hakan Fidan'a sorun demem üzerine telefon kapandı. Rezilsin CNN, çamurunda boğul.." diye yazdı.

Günaydın bu sırada CNN Türk çalışanı olan genç kızın telefonunu açık açık yazarak takipçilerinin hedefi haline getirdi. 

İNATLA TWEETİNİ SİLMEDİ

CNN Türk'ten Deniz Bayramoğlu canlı yayında Gökhan Günaydın'ı 3 kez canlı yayına davet etmesine rağmen Günaydın yayına katılmadı. Bu kez Bayramoğlu'nun 3 kez, "Lütfen o numarayı silin, emekçi genç kızımızı hedef haline getirmeyin" ricasına rağmen twitini silmedi. Günaydın'ın twiti sonrası CNN Türk'te çalışan genç kıza sayısız küfür ve tehdit telefonu gittiği belirtildi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar