GÜNDEM

CHP'li Ergül'den İnce'ye: "Bir bölen" olmanın haklı mazereti yoktur

Hürriyet yazarı Yalçın Bayer, geçmiş dönem İzmir milletvekili Sabri Ergül'ün Muharrem İnce'ye yönelik çağrısını bugünkü köşesinde yayınladı.

CHP'li Ergül'den İnce'ye: "Bir bölen" olmanın haklı mazereti yoktur

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, geçmiş dönem İzmir milletvekili Sabri Ergül'ün Muharrem İnce'ye yönelik çağrısını bugünkü köşesinde yayınladı:

Partinin mevcut yönetiminin Cumhurbaşkanı adaylığını layıkıyla yapan İnce’ye hak ettiği değeri vermemiş ve kendisini destekleyenleri milletvekili ve belediye başkan adayı yapmamış olmasının hesabı, ancak partili olarak, partide yapılacak demokratik mücadele ile sorulabilir.

CHP’den ayrılmak, parti kurmak normal aklın işi olamaz! Tek bir oyun bile önemli olduğu bu ucube başkanlık sisteminde ‘bir bölen’ olmanın haklı hiçbir mazereti yoktur! Üç gündür medyada yazılanlara, söylenenlere; karşı tarafta ellerini ovuşturanlara bir bak, gerçeği gör; sana övgüler, güzellemeler, esasında sana, Atatürk Cumhuriyeti’ne hakarettir; başarılı millet ittifakını bozma oyunudur. CHP’den kopacak tek kişi, kaybedilecek tek oy bile Erdoğan’ın kurumakta olan değirmenine su taşımaktır!”

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar