GÜNDEM

CHP'li belediyelerin ekmek arabası ile Sözcü dağıtmasına tepki

Sokağa çıkma yasağı sırasında Türkiye’nin birçok bölgesinde CHP’li belediyeler araba ile gazete dağıttı. Bu duruma tepki gösteren isimlerden biri de Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz oldu.

CHP'li belediyelerin ekmek arabası ile Sözcü dağıtmasına tepki

CHP'li belediyelerin Sözcü ve Korkusuz gazetelerini dağıtma görüntülerine bir tepki de Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz'den geldi. "Bu görüntüleri izlediğimizde önce kamera şakası zannettik, sonra bir işgüzarlık olabileceğini ve genelleme yapmamak lazım geldiğini düşündük." diyen Tayiz, Sözcü gazetesinin belediyelerin tam listesini yayınlayıp teşekkür etmesi sonrası herhangi bir şüpheye yer kalmadığını ifade etti.

CHP’Lİ BELEDİYELER EKMEK ARABASIYLA SÖZCÜ DAĞITTI

Sokağa çıkma yasağı CHP’li belediyelerin hizmette sınır tanımadığını da gösterdi. İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere bir çok ilde CHP’li belediyeler ekmek arabasıyla Sözcü ve Korkusuz gazetelerini dağıttı. Doğrusu bu görüntüleri izlediğimizde önce kamera şakası zannettik, sonra bir işgüzarlık olabileceğini ve genelleme yapmamak lazım geldiğini düşündük. Fakat Sözcü gazetesi o belediyelerin tam listesini yayınlayıp teşekkür edince herhangi bir şüpheye yer kalmadı. Böylece “yandaş medya” eleştirilerinin aslında bir maskeleme olduğunu ve her iftiranın bir itiraf içerdiğini bir kez daha anladık. Hiç sorun değil!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum