GÜNDEM

CHP'den kaset nedeniyle istifa eden Teoman Sancar, Sevilay Yılman'a konuştu

Bir çetenin kaset tuzağına düşen ve şantaja maruz kalan ardından da partisi CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar ile telefon görüşmesi yapan Sevilay Yılman, olayın alçak bir çete işi olduğunun altını çizdi.

CHP'den kaset nedeniyle istifa eden Teoman Sancar, Sevilay Yılman'a konuştu

Olayın içeriğini öğrendikçe Netflix dizisi Borgen'ı hatırladığını söyleyen Sevilay Yılman, Teoman Sancar'ın siyasi rakipleri tarafından değil bir çete tarafından tuzağa düşürüldüğünün altını çizdi. 

Sancar ile konuşan Yılman, Sancar'ın olayın bir tuzak olduğunu ve hukuki sürecin devam ettiğini söylediğini belirtti. 

Yılman ayrıca bu tuzağı "Teoman Sancar’ın başına gelen gerçekten korkunç bir komplo." sözleriyle özetledi.

İşte o yazı:

Dün bizzat neler olduğunu, perde arkasında neler yaşandığını ondan duymak için Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ı aradım.

Kendisine organize bir şekilde komplo düzenlendiğini ve alkollü bir ortam içerisinde video kaydının yapıldığını doğruluyor.

Ve bu kayıtla şantaj yapıldığını da…

“Hukuki süreç devam ediyor ve Denizli polisi, kasetteki görüntüler üzerinden operasyon başlattı” demekle yetiniyor sadece.

Ben de tamamen özel hayatı ilgilendirdiği için bahsi edilen kasetteki görüntülerin içeriğini filan hiç sormadım.

Ama onun anlattıklarından ve kasetteki görüntüler üzerinden operasyon başlatan Denizli polisinin ulaştığı bilgilerden anladığım kadarıyla olay bire bir Borgen dizisindeki siyasetçinin başına gelenlerle aynı.

Tek fark var o iki olay arasında…

İntiharla sonuçlanan dizideki siyasetçiye kurulan komplonun kaynakları siyasi rakipleri.

Teoman Sancar ise tam anlamıyla adi bir çetenin kurbanı olmuş.

Polis görüntülerde bulunan ve bir belediyede işçi olarak çalıştığı belirlenen kişinin ifadeleri doğrultusunda, olayın bir ekip işi olduğunu ve öncesinden planlanarak Milletvekili Sancar’ın çekim yapılan eve çağrıldığı öğrenmiş.

Kumpasın kurulduğu ev o belediye çalışanın eviymiş.

Teoman Sancar alkollü ortamda çekilmiş o görüntülerin montajlanarak kendisine şantaj yapıldığını ve “Ancak 1 milyon dolar verirsen bu kaseti çıkarmayız ortaya” denildiğini söylüyor.

Sancar reddedince de şantajcı, pislik çete, kaseti CHP Genel Merkezi’ne ulaştırıyor.

Kulislerde kaseti bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun izleyip, Sancar’dan istifa etmesini istediği konuşuluyor ama bu bilgi doğru değil.

Mutlaka bu nahoş olaydan Kılıçdaroğlu’nun da haberi vardır ama kaseti izleyen bir genel başkan yardımcısı ve Sancar’ı çağırıp istifa etmesini isteyen de yine aynı kişi.

Uzatmayayım…

Teoman Sancar’ın başına gelen gerçekten korkunç bir komplo.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar