GÜNDEM

CHP neden başarılı olamaz? Hadi Özışık sordu Kemal Öztürk cevapladı

Hadi Özışık'ın Youtube kanalına konuk olan Kemal Öztürk "CHP yerel seçimlerde başarılı olabilir mi?" sorusunu cevapladı.

CHP neden başarılı olamaz? Hadi Özışık sordu Kemal Öztürk cevapladı

Youtube kanalından gazetecilerle gündemi değerlendiren Hadi Özışık'ın bu haftaki konuğu Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk oldu.

Yerel seçimlere giderken CHP'de yaşananları değerlendiren iki gazeteci CHP'nin seçimlerden başarılı çıkıp çıkamayacağını konuştu.

Hadi Özışık'ın "CHP yerel seçimde başarılı olabilir mi?" sorusuna Kemal Öztürk, üç önemli ayağın olduğunu, bunlarında aday, teşkilat ve parti olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Aday meselesi yaralı, İmamoğlu meselesi yaralı bir şekilde başlamış oldu. Teşkilat meselesi, böyle bir il başkanıyla devam etmek ne kadar sonuç getirir? Teşkilat da yaralı... Parti de yaralı. Yama, kırgınlıklar, küskünlükler... Bunun üzerine bir saç ayağı oluşur mu? Oluşmaz.

Şu anda CHP bu atmosferde giderse işi zor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kendi yaptıkları hatalar nedeniyle kaybettiler. CHP kendi hataları yüzünden oy kaybediyor ve bu AK Parti'ye yarıyor. "

İŞTE O SÖYLEŞİNDEN BİR KESİT



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar