GÜNCEL

Cevat Olçok'tan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı paylaşım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un kardeşi Cevat Olçok, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret ettiği bir kareyi paylaşarak ''İnsan vefadır,‬ ‪İnsan duruştur,‬ İnsan dünü unutmamaktır...‬ ‪“Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.”‬' diye yazdı.

Cevat Olçok'tan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı paylaşım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un  çocukları Cahar Şamil ve Emir Dursun vasiliğini amcaları Cevat Olçok almıştı. 

Cevat Olçok, yaptığı paylaşımla bir kez daha 'Olçok' ailesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olduğunun altını çizdi. Paylaşımına bir de not düşen Olçok şu ifadeleri kullandı:

''İnsan vefadır,‬ ‪İnsan duruştur,‬ İnsan dünü unutmamaktır...‬ ‪“Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz.”‬ 

Cevat Olçok'un bu paylaşımı, Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partisinde ismi geçen Nihal Olçok'a gönderme olarak algılandı.

OLÇOK AİLESİ YAZILI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Olçok ailesi, yazılı bir açıklama yaparak, "Olçok Ailesi olarak, Nihal Hanım'ın 'Olçok' soyadını kullanmasına rıza göstermediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız" demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar