GÜNCEL

'Ceren'in katilinden daha tehlikeli' demişti! Uğur Işılak'tan Fatih Altaylı'ya sert yanıt!

Ceren Özdemir cinayeti sonrası Habertürk yazarı Fatih Altaylı köşesinde, "Erkekler sahip, kadınlar ait olur" diyen Uğur Işılak'ın Ceren'in katilinden daha tehlikeli olduğunu yazmış ve "Bu “sanatçı” adı altında geziyor ortalıkta" demişti. Işılak'tan Altaylı'ya yanıt geldi.

'Ceren'in katilinden daha tehlikeli' demişti! Uğur Işılak'tan Fatih Altaylı'ya sert yanıt!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya sert sözlerle eleştirdiği ses sanatçısı, eski Ak Parti vekili Uğur Işılak'tan yanıt geldi. Altaylı, Ceren Özdemir cinayeti sonrası Uğur Işılak'ın kadınlar hakkında sözlerini köşesine taşımış ve şunları söymişti:

Kadının binlerce yıllık “Birey olma” arzusunu, çabasını, savaşını ve hakkını “Davudileştirilmiş” bir ses tonu ve büyük bir hadsizlikle çöpe atıyor.Peki kim bu?

Dünden beri her şeye manşet olan hapishane kaçkını canavar mı?Hayır değil.Ama bu ondan daha tehlikeli aslında.Çünkü bu “Sanatçı” adı altında geziyor ortalıkta.

Yıllar önce söylediği sözlerden dolayı gündem olan Işılak Twitter hesabından "Başkasını karalayarak kendini aklamaya çalışanlar, hiçbir zaman muvaffak olamamıştır." diyerek şu paylaşımı yaptı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum