KULİS

Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur Habertürk'ten kovuldu mu?

Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur'un Habertürk'ten kovulduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. gazeteciler.com olarak işin aslını açıklıyoruz.

Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur Habertürk'ten kovuldu mu?
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER)- Yıldıray Oğur ve Ceren Kenar’la ilgili haberler sosyal medyada bir anda yayıldı. Haberde "Habertürk TV’de yayınlanan "Şimdi ve Burada" programı sona erdi. İki isim de Habertürk'ten kovuldu" diyordu. 

Peki bu haberler doğru mu?

Aslına bakarsanız ilk cümle doğru, evet "Şimdi ve Burada" programı sona erdi. Fakat bize gelen kulislere göre ne  Yıldıray Oğur ne de Ceren Kenar Habertürk'ten kovulmadı. 

Türkiye gazetesi yazarları Oğur ve Kenar, 6 ay önce TRT Haber’den Habertürk TV’ye transfer olmuş ve "Şimdi ve Burada"yı yapmaya başlamıştı.

Gazeteciler.com'un edindiği bilgiye göre, programın sözleşmesi Mayıs ayına kadardı. Zaten son programı da 26 Mayıs'ta yaptılar bitirdiler.

Yeni dönem için herhangi bir anlaşma söz konusu olup olmayacağını bilmiyoruz ama "kovuldu" iddialarının asılsız olduğunu söyleyelim. Program daha başlarken Mayıs'ta biteceği belliydi, anlaşılan sürede de bitti. 



 
ÇOK OKUNANLAR