GÜNDEM

Cengiz Gülaç'tan Süleyman Soylu'ya mektup: 'Sizi yalnız bırakanın yüzüne tüm şehitler tükürsün!'

Nethaber gazetesi yazarı Cengiz Gülaç, İçişleri bakanı Süleyman Soylu'ya mektup yazdı. Gülaç, bakan Soylu'nun önceki günlerde söylediği sözleri hatırlatarak, ''Murat Karayılan’ı bulup bin parçaya bölünceye kadar yürüdüğünüz bu “Soylu” yolda sizi yalnız bırakanın yüzüne tarih huzurunda tüm şehitler tükürsün!'' dedi.

Cengiz Gülaç'tan Süleyman Soylu'ya mektup: 'Sizi yalnız bırakanın yüzüne tüm şehitler tükürsün!'

Nethaber gazetesi yazarı Cengiz Gülaç bugünkü köşesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yazdığı mektubu yayınladı. Gülaç, Gara'da 13 vatandaşımızın şehit edilmesinden sonra "Murat Karayılan'ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün" sözünü söyleyen Soylu'ya bu “Soylu” yolda sizi yalnız bırakanın yüzüne tarih huzurunda tüm şehitler tükürsün!'' diyerek destek verdi. 

İşte o yazı... 

1400 yıl sonra bir başka mağarada Arif Nihat Asya’nın dediği gibi “Hakkı göremeyen gözler” tarafından 13 fidan kahpece şehit edildi...

Çok iyi bildiğinize emin olduğum iki mağaranın hikâyesiyle mektubuma başlamak istiyorum…

610 yılıydı. Hz. Muhammed Mustafa Efendimiz kalbinden gelen sesin peşinden gidip sık sık inzivaya çekiliyordu. 40 yaşındaydı.

Yine bir gün Nur Dağı’nda bulunan Hira Mağarası’ndayken Cebrail (A.S.) Peygamberimize “Oku!” dedi. Peygamberimiz “Ben okuma bilmem!” dedi.


Cebrail (A.S.) Peygamberimizi sıkarak tekrar “Oku!” dedi. Peygamberimiz titriyordu ve tekrar “Ben okuma bilmem” deyince Cebrail (A.S.) O’nu sararak sıktı ve “Oku” dedi. Peygamberimiz “Ben okuma bilmem, söyle ne okuyayım?” diye karşılık verince Cebrail (A.S.) Alak Suresi’nin ilk ayetlerini okudu:

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar