GÜNDEM

Cengiz Gülaç: Yılmaz Özdil, Can Dündar ve Figen Yüksekdağ belgesel çeksin!

Net Haber yazarı Cengiz Gülaç, Can Dündar'ı öven Yılmaz Ödil'e tepki gösterdi.

Cengiz Gülaç: Yılmaz Özdil, Can Dündar ve Figen Yüksekdağ belgesel çeksin!

Net Haber yazarı Cengiz Gülaç, geçtiğimiz gün kaleme aldığı köşe yazısında Can Dündar için "Can Dündar’ı herkes sürgünde sanıyor. Halbuki bana sorarsanız, yakın tarih belgesellerinin en başarılı gazeteci olarak, bu defa bizzat kendi hayatıyla yaşayarak tarihe not düşüyor" ifadelerini kullanan Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'e tepki gözsterdi.

Gülaç, Can Dündar'ın eylül ayında yaptığı Twitter paylaşımlarından örnekler vererek, şunları kaydetti:

"YILMAZ! SANA SORUYORUM"

Vatansız Can Figen Yüksekdağ ile ilgili Eylül ayında onlarca paylaşım yapmış. Asrın kaçak yazarı belgeselci Yılmaz cehaletime versin lütfen, bu Figen neresini PKK’ya, YPG’ye, YPJ’ye PYD’ye yaslıyordu? Şu an şiir kitabından da anladığımız üzere Figen Yüksekdağ sırtını cezaevi duvarlarına yaslıyor! Vatansız, Figen gillerin duvarları yıkacağını vadediyor. Yıkılacak duvarlar vatan mıdır? Yılmaz, vatansızla ve Figen’le aynı fikirde misin? Bu vatansız her nerede bir hain varsa duygusal ağıtlar yakarken neden bir güne bir gün şehitleri, şehit yakınlarını dert edinmez? Yılmaz, sana soruyorum!

"ATATÜRK KİTABININ YENİ BASKISINA FİGEN YÜKSEKDAĞ ÖNSÖZ YAZSIN"

Kerizlere 2.500 liraya çaktığın Atatürk kitabının kahramanı Atatürk hayatta olsaydı acaba kurduğu cumhuriyeti yıkmak isteyenleri destekleyen bir vatansıza övgüler dizmene ne derdi? Söyleyeceklerini kaça satardın? Siz en iyisi belgeselinize Figen’i de alın! Hep beraber arkanızı da PKK ve türevlerine dayarsınız! Hatta Atatürk kitabının yeni baskısına Figen önsöz yazsın!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar