GÜNDEM

Cengiz Gülaç PKK'ya destek verenlere ateş püskürdü: Umarım o 13 kişinin ailesinden hiçbir kimseyle bir yerlerde karşılaşmaz!

Nethaber gazetesi yazarı Cengiz Gülaç, PKK'yı destekleyenleri yerden yere vurdu. Gülaç, ''Umarım “utanma” duygusundan yoksun kahpelerin sözünün kıymetinin olmadığı bir ülkede yaşamaya başlarız'' diyerek ateş püskürdü.

Cengiz Gülaç PKK'ya destek verenlere ateş püskürdü: Umarım o  13 kişinin ailesinden hiçbir kimseyle bir yerlerde karşılaşmaz!

Nethaber gazetesi yazarı Cengiz Gülaç bugünkü köşesinde, Gaba'da  şehit olan 13 sivilimizi katleden PKK'yı yerden yere vurdu. PKK'ya destek verenlere de ''Umarım 3-5 belediye fazla kazanmak için HDP ile yatağa giren CHP’yi sorgulamayan sade yurttaş o 13 kişinin ailesinden hiçbir kimseyle bir yerlerde karşılaşmaz'' diyerek sitem etti. PKK'ya olan öfkesini kaleme alan Cengiz Gülaç, ''Bu toprakları sahipsiz ve şehitsiz bırakmayan Allah’ım, vermiş olduğun sabra sığınıyoruz…'' dedi.

İşte o yazı... 

Yazmak bile bu kadar zorken o 13 şehidin ailelerinin yaşadıklarını bir düşünün…

Sırf sen ve ben evimizde huzur içinde olalım da vatansız kalmayalım diye ne çok 13 ocağa ateşler düştü!

Çok merak ediyorum, 40 yıl Amerika’da binlerce Amerikan vatandaşını öldüren bir terör örgütüne Türkiye binlerce tır silah verse acaba bizim hakkımızda ne düşünürler?


O terör örgütünün şahsiyetsiz sözde kuklasına general diye hitap etsek, acaba rahatsız olurlar mı?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar