GÜNCEL

Cengiz Gülaç: İki gardıropçuluk yaptık diye Atatürkçü mü olduk!

Nethaber gazetesi yazarı Cengiz Gülaç, muhalefete, 'masum vatandaşları şehit eden bir terör örgütünün siyasi uzantısıyla alenen nikâh kıyıyorsunuz!' diyerek ateş püskürdü. Gülaç, Kemal Bey’e dönüp; “Hani siz Atatürkçüydünüz?” diye sorunca da bizim fıkradaki imam gibi; “Ne yani! İki gardıropçuluk yaptık diye Atatürkçü mü olduk.. Diyemese de anlayın işte demeye getiriyor!' diyerek sitem etti.

Cengiz Gülaç: İki gardıropçuluk yaptık diye Atatürkçü mü olduk!

Nethaber gazetesi yazarı Cengiz Gülaç bugünkü yazısında muhalefete yüklendi. Gülaç, 'Ancak kurucu genel başkanınızın kurduğu cumhuriyeti parçalamaya çalışan, askeri, polisi, masum vatandaşları şehit eden bir terör örgütünün siyasi uzantısıyla alenen nikâh kıyıyorsunuz!'' diyerek sitem etti. Gülaç bunun yanı sıra muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yazısında bahsettiği fıkradaki imama benzetti. 

İşte o yazı... 

Zaman ne zaman, mekân hangi mekân bilinmez, caminin birinde cemaat vakit namazını kılarken içeriye elinde bıçakla, korku filmi setinden çıkmış gibi, iri yarı bir adam girmiş ve cemaate seslenmiş:

-İçinizde kim Müslüman?

            Soruya cevap veren çıkmayınca yaşlı bir amca “Ben” diye cevap vermiş.

            Eli bıçaklı adam amcayı camiden dışarı çıkartmış. Adam bizim nur yüzlü amcayı kurbanların yanına götürmüş ve “Amca rica etsem bu kurbanları keser misin?” demiş.

            Belli ki adamı kan tutuyor.

            Bizim yaşlı amca, Allah rızası için kesilen kurbanın sevabından nasipleneceği için mutlulukla talebi kabul etmiş. Bir kurbanı kestikten sonra amca adama dönüp: “Oğlum ben yaşlı bir adamım. Yoruldum, diğer kurbanlar için başkasını bul demiş.”

            Bunun üzerine adam yaşlı amcaya teşekkür etmiş ve kanlı bıçakla tekrar camiye geri dönmüş. Camiden içeri girince; “Aranızda başka Müslüman var mı?” diye sormuş.

            Cemaat hep birlikte korkuyla imama bakmış!

            İmam bakmış ihale kendisine kalacak cemaate dönüp; “Ne yani, iki rekât namaz kıldırdık diye Müslüman mı olduk?” demiş!

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar