GÜNDEM

Cemal Kaşıkçı'yla ilgili flaş gelişme! Meğer o uçak...

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili gündeme gelen uçağın kalkıştan önce polis tarafından arandığı ortaya çıktı. Uçağa binen yolcuların valizlerinin de arandığı belirtildi.

Cemal Kaşıkçı'yla ilgili flaş gelişme! Meğer o uçak...

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda kaybolduğu gün, Suudi Arabistan'dan Atatürk Havalimanı'na inen 2 uçakla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

İHBAR ÜZERİNE ARAMA YAPILMIŞ
2 Ekim'de Gazeteci Kaşıkçı'nın kaybolduğu iddiası üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, ihbar üzerine akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'ndan havalanacak uçak için harekete geçti.

Uçağın yolcuları terminal girişi binasının önünde araçtan inerek Genel Havacılık Terminal Binası'ndan giriş yaptı. Yolcuların üst araması yapılırken, bagajlar ise X-RAY cihazından tekrar tekrar geçirildi.

KABİN VE KARGO DİDİK DİDİK ARANDI
Yolcular terminalde pasaport işlemleri için beklerken, apronda bulunan ve kalkış için hazırlanan HZ-SK2 kuyruk tescilli uçağın kabini ve kargo bölümü de polis tarafından didik didik arandı.

HERHANGİ BİR ŞEY BULUNAMADI
Aramalar sonucunda her hangi bir olumsuz bir durumla karşılaşılmaması üzerine uçağın kalkışına izin verildi. Polis ekipleri ayrıca tüm gün boyunca kamera kayıtları saniye saniye inceledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar