TV HABER

Cemal Kaşıkçı öldürüldü mü? Müge Anlı'dan çarpıcı açıklamalar!

Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili bir açıklamada Müge Anlı'dan geldi.

Cemal Kaşıkçı öldürüldü mü? Müge Anlı'dan çarpıcı açıklamalar!

A Haber muhabiri Göktuğhan Argın'ın hazırlayıp sunduğu 'A Haber Taksi'nin bu hafta ki konuğu Müge Anlı oldu. Programda Müge Anlı ufak bir format değişikliğine gidip şoför koltuğuna kendisini geçti. Anlı, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BİRKAÇ FIRSATÇIYA BAKIP ÜZÜLMEMELİYİZ"

Müge Anlı dövizdeki artışı fırsat bilip zam yapan stokçulara tepki göstererek 'Yaşadığımız ülkenin refahı için elimizden geleni yapmalıyız. Kişisel çıkarlar üzerine bir düzen kurulursa ileride bunun bedeli ağır olur. Hepimiz bu ülkenin refahı için el ele vermeliyiz. Ben bu ülkeden başka ülkede asla yaşamak istemem. Birkaç fırsatçıya bakıp üzülmemeliyiz. Biz ne badireler atlattık.' dedi.

"KEŞKE İŞLEYEBİLSEM PROGRAMDA"

Anlı, 2 Ekim tarihinde ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na evrak vermek için giren ve bir dahada kendisinden haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anlı yaptığı açıklamada " Kaşıkçı'nın olayının nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Keşke işleyebilsem programda. Ama şuan emniyet çok büyük bir titizlikle üzerinde duruyor. Emniyet çözecektir ama beni de enterese etti o konu. Ne yalan söyleyeyim çok heyecanlıyım. Hani aşağı yukarı belli ama sonucunu hep beraber göreceğiz" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar