GÜNDEM

Cemal Enginyurt'tan Fatih Altaylı'yı kızdıracak açıklama: Edepsizlikte zirve yapmış

MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundu. Fatih Altaylı için 'edepsiz' yorumunda bulunan Enginyurt, "Fatih Altaylı bundan sonra her zaman ülkücülerin dikkatle takip ettiği, bir kişi olarak yaptığı her hatada ülkücüler ona gerek sosyal medyada gerek televizyonlarda en ağır tepkiyi koymaya devam edecektir." dedi.

Cemal Enginyurt'tan Fatih Altaylı'yı kızdıracak açıklama: Edepsizlikte zirve yapmış

Son dönemde gazeteci Fatih Altaylı ile yaşadıkları polemikle de gündemde olan Cemal Enginyurt, Medyaradar'dan Figen Balcı'ya konuştu. "Fatih Altaylı sizin kendisini tehdit ettiğinizi ve hedef gösterdiğinizi ifade ederek mahkemeye başvurdu biliyorsunuz. Nedir süreç nasıl geldiniz bu noktaya?" sorusuna Enginyurt, "Fatih Altaylı lafa girdi dedi ki; “ Ya onu kapatalım, it ürür kervan yürür” dedi. Kendisi ne kadar inkâr etse de bu söz alçak bir sözdür nefret dolu bir sözdür ve ülkücülere en ağır hakarettir. Bu hakaretin karşılığında da biz o akşam bütün ülkücüler tag’leşerek (Twitter’da etiket açarak) Fatih Altaylı’yı sabaha kadar birinci yaptık küfür yarışmasında. Yani Fatih Altaylı bizden şefkatli sözler duyacak hali yok. O hakaretin karşısında misli ile cevap buldu.

"BİZE AHLAK DERSİ VERİYOR AMA..."

F. Altaylı bize ahlak edep dersi vermeye kalkıyor ama baktığımızda Serap Çil diye bir genç kızı seni gazeteci yazar yapacağım diye yanında taşıyor, kızı beyzbol sopası ile dövdüğünü kız iddia ediyor, mahkemelere düşüyor şimdi biz bunu söylemeyecek miyiz? “ Fatih Altaylı sen kadın düşmanıymışsın” diye? Fatih Altaylı diyor ki ben mahkemede kazandım. Kazanabilirsin o gün mahkemede Ali Fuat Yılmazer ile iş pişirip kazandığını söylüyor." cevabını verdi.

"EDEPSİZLİKTE ZİRVE YAPMIŞ"

"Siz araştırdınız mı konuyu, dosyayı incelediniz mi?" sorusuna Enginyurt, "Elimde dosya şu an. İnceleyince şunu gördüm kız çocuğu kandırılmış, duyguları ile oynanmış. Kızın ifadesi ile değerli bir yüzüğü gördüğünde eşi Fatih Altaylı’ya çok ağır hakaretler etmiş. Bunun üzerine Fatih Altaylı kızı tehdit etmiş, tehdide rağmen ilişki devam edince kızı sopa ile dövmüş. Sonra kızı polisleri ve savcıları ayarlayarak suçlu hale getirmiş ve kızı mahkûm ettirmiş. Ben şimdi Fatih Altaylı’ya mahkemede soracağım; Ali Fuat Yılmazer ile ilişkin ne? Savcılarla görüştün mü? Madem mahkemeye veriyor beni, ben de Serap Çil dosyasını götüreceğim diyeceğim ki buyur bu dosyayı yeniden açalım çünkü o çocuğun o gün FETÖ’cüler ile kumpasa düşürüldüğü Fatih Altaylı’nın da bu FETÖ’cüler ile yakın ilişkisi olduğunu Cem Küçük de Rasim Ozan Kütahyalı da bir çoğu da sosyal medyada yazdı. Fatih Altaylı'ya soracağım sen bunlarla Ali Fuat Yılmazer ile hangi ilişkiyi kurdun hangi dostluk içerisinde hareket ettin ve bunu neden yaptın. Ha Fatih Altaylı bize şunu dese anlarız; “ Ben bir hata yaptım özür dilerim” dese anlarız. Şimdi biz Habertürk kanalının düşmanı değiliz, Turgay Ciner ile namus davamız kan davamız yok, Fatih Altaylı ile namus davamız kan davamız yok. Ama bir konuğunu mutlu edeceğim diye, ki Fatih Altaylı edepsizlikte zirve yapmış bir adamdır.

"KAVGALARI İLE ÜNLÜDÜR"

Galatasaray maçlarındaki kavgaları ile ünlüdür, yediği dayaklarla ünlüdür, TV’de ağzından çıkan lafların ne kadar çirkef seviyesiz olduğu ile ünlüdür yani bu memlekette Cemal Enginyurt küfür ediyor denilir ama Fatih Altaylı’nın yanında ben evliya gibiyim.

"TARİHİ HATA YAPTI"

Fatih Altaylı ülkücülere bulaşmakla tarihi bir hata yapmıştır, yanlış yapmıştır. Fatih Altaylı’nın yapacağı şey milyonlarca ülkücü ona özür dile dedi ama dilemedi ama Fatih Altaylı bundan sonra her zaman ülkücülerin dikkatle takip ettiği, bir kişi olarak yaptığı her hatada ülkücüler ona gerek sosyal medyada gerek televizyonlarda en ağır tepkiyi koymaya devam edecektir." dedi.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar