GÜNDEM

Cem Yılmaz'dan yeni film geliyor...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Kardeş Payı dizisi ile adlarını duyuran yönetmenler Murat-Emrah Kaman kardeşler yeni filmleri “Deli Aşk”ta rol alacak.

Cem Yılmaz'dan yeni film geliyor...

Murat-Emrah Kaman kardeşlerin yeni film projesi belli oldu. Kadroda Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'ün de yer aldığı duyuruldu.



 Kardeş Payı dizisi, Hadi İnşallah ve Kaçma Birader filmleri ile adlarını duyuran yönetmenler Murat-Emrah Kaman kardeşler yeni filmleri “Deli Aşk”ın senaryo ve cast sürecinin bittiğini sosyal medya hasaplarından duyurdu.

CEM YILMAZ'LA BİRLİKTE KİMLER OYNUYOR?

Beyazperde’nin haberine göre CMYLMZ Fikir Sanat işbirliği ile çekilecek filmde Cem Yılmaz küçük bir rolde karşımıza çıkacakken, kadroda Yılmaz dışında Zafer Algöz, Pelin Akil, Toygar Avanoğlu, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya ve Muhittin Korkmaz gibi isimler de yer alıyor.

MART AYINDA VİZYONA GİRECEK

Deli Aşk’ın yönetmenlerinden Emrah Kaman yeni filmi “Hadi hayırlısı” sözleriyle Instagram hesabından paylaşırken, usta komedyen Cem Yılmaz da haberi kendi Twitter hesabından duyurdu. 2017 yılının Mart ayında vizyona girmesi beklenen filmin çekimlerinin büyük kısmının Adana’da gerçekleşeceği biliniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar