POLEMİK

Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez ismi Recep İvedik'i bombaladı

Usta oyuncu Zafer Alagöz, "Teklif gelse ben Recep İvedik'te oynamam zaten. İsterse gişede 17 milyon yapsın" dedi...

Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez ismi Recep İvedik'i bombaladı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın fenomen filmi Recep İvedik'e, usta oyuncu Zafer Alagöz'den sert eleştiri geldi...

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programına konuk olan Zafer Algöz, set ve sahne anılarını anlattığı kitabı 'Haşırt Dı Bilekbord'u tanıttı.

Cem Yılmaz filmlerinin değişmez oyuncularından olan zafer Alagöz, Cem Yılmaz'ın en önemli rakibi Şahan Gökbakar'ı kızdıracak sözlere imza attı.

Hem kitabı hem de yeni projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Zafer Alagöz, "Recep İvedik'te oynasan Cem Yılmaz sana bozulur muydu?"sorusuna bomba bir cevap verdi:

"Recep İvedik'te oynasam, Cem bana bozulmaz. Bizim ayrı ayrı yaptığımız projelerde var. Ama teklif gelse ben Recep İvedik'te oynamam zaten. İsterse gişede 17 milyon yapsın, benim ilgimi çekmiyor."

"Türkiye'de Recep İvedik gibi bir karakter olduğuna inanmıyorum" diyen Zafer Alagöz, "Şahan kardeşim sözlerime alınmasın, benim sözlerim onun şahsına değil, Recep İvedik karakterine" dedi.

Demba Ba'ya yaptıkları şarkı tribünlerin dilinden düşmeyen fanatik beşiktaşlı Zafer Alagöz, "Yeni şarkı yapacak mısınız?" sorusu üzerine, "Atiba'ya şarkı yapmamız lazım. Hatta çalışmaya da başladık. Aklımızda var bir şeyler" diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum