POLEMİK

Cem Küçük'ten Sözcü bombası; Hangi yazarlar yargılanacak?

Türkiye yazarı Cem Küçük, ikinci Sözcü iddianamesinin yolda olduğunu belirterek bazı isimlerin yargı karşısına çıkacağını yazdı..

Cem Küçük'ten Sözcü bombası; Hangi yazarlar yargılanacak?

Türkiye yazarı Cem Küçük, ikinci Sözcü iddianamesinin yolda olduğunu belirterek bazı isimlerin yargı karşısına çıkacağını yazdı..

Cem Küçük isim vermeden Soner Yalçın'a ağır ifadelerle yüklenirken Oray Eğin'i de algı operasyonu yapmakla suçladı.

İşte Cem Küçük'ün bugünkü olay yazısından bir bölüm:


Savcılarımızın darbecilerle mücadelesi artarak sürüyor ve sürecek

Sevgili okurlarım ülkemizin ve milletimizin başına 27 Mayıs’tan beri bela olmuş darbeci ve cuntacı zihniyet yeniden hortladı. Bu yüzden hem milletimiz hem de Cumhuriyet Savcılarımız yeniden alarm vaziyetine geçmiştir. 28 Şubatçı darbeciler ile FETÖ darbecileri tam bir ittifak içinde Türkiye’ye saldırıyorlar. Hem alçak Fetullahçılar hem de aşağılık 28 Şubatçılar vatan hainidir. Fetullahçı teröristleri, son 4 sene içinde biz Müslümanlar, çarpışa çarpışa bitirdik. Şimdi sıra hem dinimizin hem milletimizin düşmanı 28 Şubatçı zihniyeti yok etmeye geldi.

Fetullahçılar ve 28 Şubatçılar düşman değil, müttefiktir. Fetullah denen teröristbaşı, Rahmetli Başbakanımız Erbakan Hocamıza, “Beceremedin artık bırak” diyerek şu an 60 tanesine ağırlaştırılmış müebbet istenen 28 Şubat darbecilerini destekledi. Fetullah’ın bu darbeci sözlerini yakında yargılanacak 28 Şubat medyası manşet yaptı. Aynı 28 Şubat medyası 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde FETÖ’yü tam destekledi. İşte 28 Şubat’ın merkez üslerinden Cumhuriyet gazetesinin 17-25 Aralık'ta nasıl FETÖ’nün emrinde çalıştığı ortadadır. Sayın savcılarımız Mehmet Akif Ekinci ve Yasemin Baba’nın yazdığı mükemmel iddianame bu gerçeği ispatlamaktadır. Çünkü ortak düşmanları Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dı.

28 Şubat darbesini desteklemiş ne kadar gazeteci varsa istisnasız hepsi 17-25 Aralık'ta FETÖ’ye yardım ve yataklık etti. Bu eylemler TCK’ya göre suçtur. İşte hepsi de 28 Şubatçı olan Sözcü yazarları şu an “FETÖ’ye yardım ve yataklık”tan yargılanıyor. İkinci Sözcü iddianamesi çok yakında geliyor. “Asla dokunulamaz” zannedilen kimi medya figürleri “FETÖ üyesi olmamakla beraber FETÖ’ye yardım ve yataklıktan” 15 sene hapis ile yargılanacak.
28 Şubat medya iddianamesi de birkaç ay içinde geliyor. Önce şüpheli sıfatıyla 28 Şubatçı medyacılar ifadeye alınacak. Belki 17-25 Aralık’tan yargılanan aynı bazı isimler 28 Şubat’tan da yargılanacak. Çünkü 28 Şubatçılar ve 17-25 Aralık'çılar aynı isimlerdir.

Ben bazı delirmiş karanlık oda çetecileri gibi uydurmam. Zaten bu isimler işledikleri suçları bildikleri için bu aralar savcılarımıza haince saldırıyorlar. FETÖ ile mücadele eden Cumhuriyet Savcımız Mehmet Hanifi Yıldırım’a 28 Şubat darbecilerinden 60 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istediği için saldırıyorlar. Oysa savcımız Sayın Yıldırım FETÖ tarafından haksız yere yargılanan 39 kişiye de aynı davada beraat istemiştir. 28 Şubat iddianamesi âdeta yeniden yazılmıştır ve kılı kırk yararak 60 darbeciye suç tarihinde yürürlükte bulunan 765 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 147. maddesi uyarınca, "Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini cebren düşürmeye, devirmeye iştirak" suçlarından "ağırlaştırılmış müebbet hapis" cezası istenmiştir.


FETÖ ile mücadelesi bilinen Ankara Cumhuriyet Başsavcımız Yüksel Kocaman’a, 28 Şubat davasına bakan Sayın Mahkeme Başkanımız Mustafa Yiğitsoy’a da, savcımız Hanifi Yıldırım’a da saldıran 28 Şubatçıları bu millet iyi tanıyor. Bakın hem 28 Şubatçı ve aynı zamanda 17-25 Aralık’ta FETÖ söylemini kullanarak suç işleyen yargılanacak bir mücrim daha yeni ne yazdı:


“Yıllardır Akıncı'ya giden tankların, o sene fiziki şartlar sebebiyle Sincan'dan geçmek zorunda kaldığı belgelerle ispatlandı.”


Bu kadar büyük kuyruklu ve 28 Şubatçı yalan olamaz. Bakın aynı 28 Şubatçı isimler Sözcü’nün 17-25 Aralık’ta FETÖ yandaşlığını ispatlayan sayın savcımız Asım Ekren’e saldırtıyorlar. Biliyorsunuz Mediha Olgun kardeşimiz de Sözcü’nün gerçek yüzünü anladı ve sayın savcımız Asım Ekren’e tüm Sözcü gerçeklerini anlattı. Sözcü de Mediha’yı gerçekleri söyledi diye kovdu. Mediha, Sözcü davasında sayın Asım Ekren’e, yani hukuka yardımcı olduğu için kimin baştetikçisi olduğunu herkesin bildiği Oray Eğin 26 Şubat 2018’de Mediha Olgun’a kasten saldırdı. Eğin’in bu suç içeren yazısındaki asıl hedefinin savcımız Asım Ekren olduğunu sayın savcımız Ekren de iyi bilmektedir. Sözcü gazetesi doğrudan Olgun’a kendi saldırmayıp eski yazarı Oray Eğin’e talimat vererek kendince süreci akamete uğratmayı hedefliyor.

Cem Küçük'ün yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar