MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten Rasim Ozan Kütahyalı çağrısı: Adamlarımızı yedirmeyelim!

Bir süredir medya eleştirileriyle gündeme gelen Cem Küçük, bugünkü yazısında da iktidara yakın medyaya muhalefete karşı birlik çağrısı yaptı.

Cem Küçük'ten Rasim Ozan Kütahyalı çağrısı: Adamlarımızı yedirmeyelim!

Cem Küçük, yazısında isim vermedi...

Ama "Adam harcama kültürü" başlığı attığı bölümde yazdıklarıyla adres verdi diyebiliriz.

Evet, "Karşı tarafın ürktüğü, etkili olan isimlere saldırıyorlar ve o kişinin kellesini istiyorlar" dediği Rasim Ozan Kütahyalı'dan başkası olmasa gerek. 

Çünkü Kütahyalı'yı ekranlara geri alın çağrısını yapanlar da benzer argümanlar kullandılar. 

Cem Küçük, "bizim tarafın bir kısmı da buna alet oluyor ve karşı taraftan daha çok saldırıyor" diyerek iktidara yakın medyada, siyasette olduğu gibi kolay adam harcandığına dikkat çekti. 

"Adamlarımızı yedirmeyelim. Küslükleri unutalım..." vurgusu yapan Cem Küçük "Karşı tarafı paçavraya çevirmek zor değil. Ancak adam harcandıkça diğer arkadaşlarımızda enerji kalmıyor..." diye de uyardı. 

İŞTE CEM KÜÇÜK'ÜN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM

Siyasi olarak karşı taraf sizin takımın içinde olan ürktüğü kişilere karşı aynı operasyonları yapar. Muhalefetin tam olarak şu an yaptığı bu. Bizim tarafta kim etkiliyse, kim karşı tarafa karşı sağlam duruyorsa ona saldırıyorlar. Argümanların doğru ya da yanlış olduğuna asla bakmıyorlar. Var güçleriyle saldırıyorlar. Algıların âlâsı yapılarak o kişinin kellesini istiyorlar.

Bazen bizim tarafın bir kısmı da buna alet oluyor ve karşı taraftan daha çok saldırıyorlar. Kıskançlık, haset de etkili oluyor. Hâlbuki bir hata yaptı diye kelle almak doğru değil. İnsanlar hata yapar, özür diler. Yoluna devam eder. Kellesini muhalefet istedi diye verirseniz bu işin sonu gelmez.

Bakın 31 Mart seçimlerinden bu yana belediyelerle ilgili her gün haberler çıkıyor. Kıymetli vakıflara saldırılıyor. Şu kadar para şuraya aktarılmış diye algı yapıyorlar. Ne acıdır ki, medyada bunlara doğru dürüst cevap bile verilemiyor. Sadece yaprak kımıldatmayacak yazılar çıkıyor.

Herhangi bir medya grubumuzda bazı tenkisatlar oluyor, zil takıp oynuyorlar. "Şu gazete kapanıyor, şu televizyon küçülüyor" haberlerini sevinçle veriyorlar. "Şu gazeteciden şöyle tazminat aldık, şöyle gününü gösterdik" diye mutluluk tweetleri atıyorlar...

İşte bu yüzden gelin eski alışkanlıkları bırakıp beraber olalım. Yoksa neler yapacaklarının sinyalini veriyorlar. Adamlarımızı yedirmeyelim. Küslükleri unutalım... Karşı tarafı paçavraya çevirmek zor değil. Ancak adam harcandıkça diğer arkadaşlarımızda enerji kalmıyor...

Bu yazıyı bir dayatma olarak değil bir tespit olarak yazıyorum. Böyle dağınık devam edersek 2023'ün ne kadar zor olacağını tahmin bile edemezsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum