GÜNCEL

Cem Küçük'ten önemli deprem uyarısı: Uçuk komplo teorilerine inanmayın!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından birçok komplo teorisi ortaya atıldı ve sosyal medyada konuşuldu. Seviyoruz komplo teorilerini ama Cem Küçük tam da doğru yere parmak basarak "İnanmayın böyle şeylere" diyor. Bir kulak verelim Cem Küçük'e...

Cem Küçük'ten önemli deprem uyarısı: Uçuk komplo teorilerine inanmayın!

Komplo teorileri ve biz...

Her olağanüstü durumda muhakkak bir komplo teorisine kapılıp gidiyoruz. Dün yaşanan depremin ardından da bu durumu sosyal medyada gördük. HAARP teknolojisi ve uçuk kaçık mistik teorilerin yanında bir de saat vererek büyük deprem olacak naraları atıldı sosyal medyadan. Öyle ki, sabaha kadar deprem nöbeti tutan yüzbinlerce insan vardı. 

Bu tarz teorileri sevsek de yapılması gerekeni Cem Küçük iyi özetlemiş. "İnanmayın böyle şeylere" diyen Küçük, yetkililere kulak kabartılması gerektiğini belirtiyor. 

"UÇUK KOMPLO TEORİLERİNE BAŞVURMAYIN!

Bu arada şu uyarıyı da yapmadan geçemeyeceğim:
Deprem oldu diye şimdi olmadık komplo teorileri havada uçacak. “Amerika HAARP teknolojisiyle depremi yaptı” diyecek kadar ruh hastaları çıkacaktır. İtibar etmeyelim.
“FETÖ’cüler sismik bomba attı. Bu deprem FETÖ tezgâhı” diyen aptallar çıkacaktır. Oralı olmayalım. 
“FETÖ’cülere zulmettiniz de böyle oldu” diyen kafadan sakatlar olacaktır. Oralı olmayalım. 
1999 depreminden sonra aptalca komplo teorileri havada uçuşmuştu. Biz yetkilileri dinleyelim. Gerçek deprem uzmanlarına kulak verelim. Elimizden geleni yapalım, gerekli tedbirleri alalım. Sonra kaderimize razıyız zaten..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar