MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten nokta atışı: Kim anlatırsa anlatsın batı medyası Türkiye'yi anlamayacak

Barış Pınarı Harekatı sürecinde yabancı basın ve medya organları Türkiye'nin aleyhinde yaptıkları yayınlarla çirkin yüzünü bir kez daha gösterirken Türk medyası da yabancılara kendisini anlatamamakla suçlandı. Fakat Cem Küçük, nokta atışı bir tespit yaparak "Kim anlatırsa anlatsın batı medyası Türkiye'yi anlamayacak" dedi.

Cem Küçük'ten nokta atışı: Kim anlatırsa anlatsın batı medyası Türkiye'yi anlamayacak

Cem Küçük, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle yabancı medyaya kendisini anlatamamakla suçlanan Türk medyasına ilişkin yaptığı yorumda nokta atışı bir tespitte bulundu. 

"Ne anlatırsak anlatalım, kim anlatırsa anlatsın batı medyası anlamayacak" diyen Cem Küçük, onların derdinin anlamak değil itham etmek olduğunu belirtti. 

İşte Cem Küçük'ün Türk medyası ve batı medyasına dair çıkarımları:

Efendim, neymiş Türkiye tezlerini Batı’ya anlatamıyormuş. Nasıl anlatsın ki? Gülnur Aybet akıcı İngilizce ile konuşuyor. İbrahim Kalın yabancı medyaya konuşuyor. Kim çıkarsa çıksın, kim konuşursa konuşsun yabancı medya ve Batı anlamayacaktır. Orhan Pamuk, Türkiye lehine demeç verse, Daron Acemoğlu CNN’de 24 saat konuşsa gene olmaz. Çünkü Batı’nın derdi Türkiye ve tezlerini anlamak değil, kendi fikrini empoze etmek...
DEAŞ terör örgütü olduğunda kıyamet koparan Amerika, iş PKK’ya gelince oralı olmuyor. Kendi terör örgütü için kıyamet koparıyor ama başka ülkenin uğraştığı terör örgütü olunca görmezden geliyor. O yüzden empati yapması gereken Batı’nın ta kendisi. Türkiye’yi anlamaya çalışsalar hiç fena olmayacak.
Değil CNN, BBC, Hollywood komple bize çalışsa Batı gene anlamayacak. Hiçbir zaman da anlamadılar. Türkiye, tezlerinde haklıdır. Batı anlasın ya da anlamasın. Sonuna kadar da gidecektir. Batı bunu er ya da geç anlayacaktır...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar