GÜNDEM

Cem Küçük'ten muhalefete 17-25 Aralık soruları

Gazeteci Cem Küçük, muhalefete 17-25 Aralık yargı darbesine ilişkin sorular yöneltti.

Cem Küçük'ten muhalefete 17-25 Aralık soruları

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber'de her sabah ekranlara gelen "Cem Küçük ile Günaydın Türkiye" programında yedinci yılındaki 17-25 Aralık darbe teşebbüsüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçük, muhalefete sorular yöneltti:

"Şimdi herkes konuşuyor. Ak Parti 17-25 Aralık sürecini kınıyor ama muhalefetten böyle bir şey duymadık. İYİ Parti, CHP acaba 17-25 Aralık'ı doğru mu görüyorlar. Bir yandan hükümeti, FETÖ'yü devletin içine serpiştirmekle suçlayanların 17-25 Aralık konusunda ağızlarını açmadıklarını görüyoruz. Onun devamında MİT tırları var. Burada CHP milletvekili Enis Berberoğlu haklı olarak 5 yıl hapis cezası aldı. Onların (FETÖ) kurduğu Karşı gazetesinde yine eski CHP milletvekili Eren Erdem çalıştı. Suriye ile ilgili 31 Mart 2014 seçimlerine bir kaç gün kala yayınlandı. Şimdi herkes konuşuyor ama o günlerde konuşmak 2013-14-15-16'ya kadar çok zordu. Bir avuç insan konuşuyordu. Toplasanız 20 kişi yoktu. Şimdi maşallah herkes olayın kahramanı gibi. Hiçbir şey yapmayıp bir anda kahraman gibi ortay açıkan tiplere benziyor bunlar. Yine zor bir dönem olsa zaten bunların hiçbirini bulamayacaksınız.

O dönemde bir avuç isimlerden biri daha vardı. Bizzat şahidim. Onlardan bir tanesi de eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, şimdi yargıtay üyesi ve Anayasa Mahkemesi üyeliği için adı gelen İrfan Fidan'dı."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar