MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten iktidar medyasına Babacan ve Davutoğlu uyarısı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, iktidara yakın medyanın Babacan ve Davutoğlu haberleriyle ters algı oluşturduğuna dikkat çekti.

Cem Küçük'ten iktidar medyasına Babacan ve Davutoğlu uyarısı

Cem Küçük bugün Türkiye gazetesindeki köşesinde "Her şey AK Parti'nin elinde" başlıklı bir yazı yazdı.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracakları yeni partilerle Erdoğan'ı düşürmeyi hedeflediğini belirten Cem Küçük "Her şey AK Parti’nin ve Başkan Erdoğan’ın elinde... Başkan Erdoğan kılıcı sert vurur, kimseye acımaz ve halka kulak verirse 2023 sorun olmaz."ifadelerini kullandı. 

Cem Küçük'ün yazısında medya ve algı yönetimi konusunda da dikkat çeken tespitleri vardı. 

İktidara yakın medyanın 31 Mart'ta iyi bir sınav vermediğini belirten Küçük;  “İmamoğlu FETÖ’cü, CHP’liler PKK’lı” gibi söylemler ters tepti. Mansur Yavaş’ın senet meselesi halkı ikna etmedi. Etmezdi de. Medya havuz problemi gibidir, ters orantı içerir. Sizin yerden yere vurduğunuz adama bir bakarsınız yaptığınız haberler yaramış. Bunu gördük ve tecrübe ettik." dedi.

Şimdi aynı şeyin Babacan ve Davutoğlu için geçerli olduğunu vurgulayan Cem Küçük, şöyle devam etti;

"Medyada haberler tarafsız verilir ve bu isimler az görülürse daha etkili olur. Ekonomideki bütün olumsuzluklar Babacan’a, dış politikadaki her hata Davutoğlu’na fatura edilirse iki puan da buradan alırlar.
17-25 Aralık öncesi AK Parti’de siyaset yapmış isimleri FETÖ’cülükle itham etmek de bir işe yaramaz. Kendi ayağına kurşun sıkmak ve içtihat açmak demektir bu. “İmamoğlu şike operasyonlarını destekledi” haberleri görüldüğü üzere bir işe yaramadı ve hatta yaprak kımıldatmadı.


Biz AK Parti’ye bakalım. Onun reklamını yapalım. Kendimizi anlatalım. O şunu yapmış, bu bunu demişin bir anlamı yok. Erdoğan da gerekenleri yaparsa yeni seçim zaferleri kutlanır. Her şey AK Parti’nin elinde."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum