MEDYA KÖŞESİ

Cem Küçük'ten Hande Fırat ve Fehmi Koru'ya cevap

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve gazeteci Fehmi Koru’yu sert şekilde eleştirdi.

Cem Küçük'ten Hande Fırat ve Fehmi Koru'ya cevap

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük’ün daha önce yazdığı,“Anaakım medya olgusunu anlamak” başlıklı yazısıyla yeni bir tartışmanın fitili ateşlenmişti. Küçük’e Fehmi Koru cephesinden, “Banker Bilo kılıklı yazar”, Hande Fırat tarafından ise “Gördünüz küçük büyük herkes programı izliyor” gibi göndermeli bir yanıt gelmişti.

Medya dünyasının en sivri dilli yazarı, kendisine yapılan bu göndermelerin altında kalmadı ve bugün yine bu ikili için oldukça sert ifadeler kullandı.


‘KENDİSİNİ MEZARDAN BEN ÇIKARDIM’

Bu kez yazısı için “Anaakım medya ve medeni ölüler” başlığını seçen Küçük, Fehmi Koru için yazdığı satırlarda bir kez daha Anti-Erdoğanist vurgusu yaptı ve Koru’nun AK Parti içinde darbe yapmak isteyenler arasında olduğunu vurguladı. Cem Küçük, …Mezarda olan biri benim kendisini bir konuya örnek vermem üzerine yeniden gündeme geldi ve hayatta olup olmadığı yeniden anlaşıldı. Bana küfür değil teşekkür etmen lazım, çünkü Türk milleti senin yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyordu. Seni birkaç günlüğüne de olsa mezardan ben çıkarmış oldum! Bu şahıs artık medeni ölü ama bu gibi Anti-Erdoğanist kafaların hâlâ ekranlarda olduğunu örnek vermek için kendisinden bahsettim o yazıda” dedi.

‘AZ ZEKALI TİP ANCAK BENİM….’

Hande Fırat’ın soyadı üzerinden yaptığı göndermeye karşı cevap hakkını da çok sert bir biçimde kullanan Türkiye Gazetesi yazarı şöyle devam etti: Bir de bu tiplerin dostu olan ve malum yalan haberiyle postal kuyrukçuluğu yapan tefessüh etmiş bir tip bana belaltı laf atmaya kalkmış. Bu az zekâlı tip ancak benim soyadım üzerinden belaltı vurmayı bilir. Nevşin Mengü de bana belaltı saldırmış ve ev adreslerimi canlı yayında göstermişti. Şimdi ise medeni ölü.

‘SEN DE BU ÖRNEKTEN DERS AL’

Hadi bakayım yarın yayında "5 yıl 6 ay" casusluktan hapis almış tipi programına çıkar da göreyim. Görelim bakalım cesaretini. Bu işler tuhaf dergilere 15 Temmuz şehitlerimizi istismar eden papyonlu pozlar vermeye benzemez. Bak senin yakın arkadaşın, Can Dündar hayranı bir magazin kadını var. Ben onun haber spikeriyle münasebetinin tamamen sahte ve yalan olduğunu 2 yıl önce yazmıştım. Şimdi dediğim ortaya çıktı. Sen de bu örnekten ders al, ona göre...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar