GÜNDEM

Cem Küçük'ten flaş iddia: Adil Öksüz, Abdullah Öcalan gibi iade edilebilir!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün yerini bildiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözleri üzerine yazdığı yazısında Öksüz'ün Alman'yada olduğunu ve BND tarafından korunduğunu söyledi ve Abdullah Öcalan gibi Türkiye'ye iade edilebileceğini ifade etti.

Cem Küçük'ten flaş iddia: Adil Öksüz, Abdullah Öcalan gibi iade edilebilir!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı "Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz" şeklindeki açıklama, medya dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, tıpkı diğer meslektaşları gibi Öksüz'ün Almanya'da olduğunu ve BND tarafından korunduğunu iddia etti.

Küçük, iddialarının yanına çarpıcı bir iddiada daha bulundu. 

Bu iddia, Adil Öksüz'ün tıpkı Abdullah Öcalan gibi farklı bir bölgeye paketlenmesi ve iade sürecinin başlaması üzerine.

İşte o iddialar:

Son haber ise 26 Şubat'ta Ahmet Nesin'den geldi. Nesin, Ergun Babahan'a Ahval haber sitesinde Adil Öksüz'ü Almanya'da gördüğünü, irtibat kurduğunu, Alman devletinin Adil Öksüz'ü koruduğunu, Almanya'daki FETÖ'cülerin Adil Öksüz'le görüştüğünü hatta aralarında anlaşmazlık olduğunu anlatıyor.
                 ***
 Konuşmaları şöyle:
Ahmet Nesin: Almanya'da benimle görüşmeyi kabul etmeyen tek kişi Adil Öksüz'dü.
Ergun Babahan: Zaten Alman devleti koruyor.
Ahmet Nesin: Almanya'da kendisini uzaktan gördüm. Haber de gönderdim. Önce kabul eder gibi oldu. Sonra vazgeçti. Bu dönemde konuşmam uygun olmaz dedi.
                 ***
Yani bu haberlere göre zaten Almanya'dan Adil Öksüz'ü resmî olarak istemişiz. Almanya bizde değil demiş ama Zekeriya Öz, Muammer Akkaş gibi FETÖ'cüleri Alman istihbaratı BND'nin koruduğunu biliyoruz.
Amerika'nın Avrupa'ya baskı yaparak tek bir FETÖ'cüyü bile iade etmeyin dediği belirtiliyor. Kritik öneme haiz FETÖ'cüler genelde Almanya'da saklanıyorlar. Bir kısmı da Amerika'da. Süleyman Soylu nerede olduğunu biliyoruz dediğine göre belli ki Öksüz konusunda ilerleme kaydedilmiş. Öksüz çok alakasız bir yerde bile olabilir. Bir bakmışınız aynı Öcalan gibi alakasız bir yerde paketlenmiş olabilir, iade edilebilir.
Adil Öksüz yok MİT ajanıydı yok devletin adamıydı saçmalıklarını söyleyenler nedense onu saklama ihtimali yüksek ülkelere tek laf etmiyorlar. Mesela Almanya gibi, mesela Amerika gibi. Hâlâ devleti suçlama derdindeler. Gerçi Adil Öksüz yakalandığında "devlet kendi sakladı, kendi buldu" derler. "Seçime malzeme yapacak" derler. İzleyip neler olacağını görelim…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar