GÜNDEM

Cem Küçük'ten FETÖ uyarısı: Tehlikenin farkında olun!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, son dönemde pandemi gündeminden dolayı gözden kaçan FETÖ operasyonlarının bilançolarını paylaştı ve uyarılarda bulundu.

Cem Küçük'ten FETÖ uyarısı: Tehlikenin farkında olun!

Pandemi gündemi nedeniyle gözden kaçan FETÖ operasyonlarında birçok kurumdan yüzlerce FETÖ'cü temizlendi. 

Bu bilançoyu yazan Cem Küçük, dikkatli olmak gerektiğini vurguladı. 

İşte Cem Küçük'ün FETÖ uyarısı:

Şimdi size son bir ayda yapılan bazı FETÖ operasyonlarından bahsedeceğim. Güvenlik güçlerimiz, savcı ve hâkimlerimiz inanılmaz işler çıkarıyorlar. FETÖ’nün başta TSK gibi göz bebeği kurumumuzda nasıl çöreklendiğini görmemiz şart. TSK içindeki FETÖ unsurları birer birer temizleniyorlar. Ama sadece TSK değil, başka kurumlarda da varlar.  

Pandemi sürecinde olduğumuz için bazı şeylerin farkında değiliz. Hepimiz aşıyla yatıp aşıyla kalkıyoruz haklı olarak. Şimdi yazacağım bilançoyu da görelim ve göz ardı etmeyelim...

8 Aralık 2020: İzmir'de FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik 50 ilde başlatılan operasyonda 295'i muvazzaf 304 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 230 şüpheli yakalandı.

8 Aralık 2020: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, GATA ve Sağlık Bakanlığında yürütülen "FETÖ" soruşturmaları kapsamında toplam 47 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

17 Aralık 2020: Şanlıurfa merkezli 3 ilde FETÖ'ye yönelik operasyon düzenlendi. Aralarında örgüt sorumlularının da bulunduğu 9 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan bazıları ByLock kullanıcısı. 

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar